Milyen strapabíró férficipők vannak télre?
A CCC-sel az a baj, hogy papaírvékony mindegyiknek a talpa. Ezért nem szoktam ott általában cipőt venni. Jól néznek ki, de a talp anyagán spórolnak. Inkább fizetnék pár ezer forinttal többet egy cipőért, ha lenne normális talpa. Amiket eddig néha ott vettem cipőket, mindegyiknek nekem is a talpa lyukadt ki, ezért kellett kidobni, pedig a felsőrész makulátlan volt.
Más cipőboltokban is mindig megnézem a cipők talpát. Ha vékony, nem veszem meg, akármilyen jól is néz ki a cipő és olcsó. Általában azért találok vastagabb talpút is, csak keresni kell.
Munkába napi 4 km-t gyalogolok oda, 4-et vissza. És váltogatom is a cipőjeimet, nem minden nap ugyanabban megyek. Így évekig kitartanak.
A bakancs is jó ötlet, csak reggeltől estig abban lenni folyamatosan nem mindig kényelmes. Így ilyet csak akkor szoktam hordani, ha hó van vagy szakad az eső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!