Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az étterembe?

Mit vegyek fel az étterembe?

Figyelt kérdés
A barátomnak a családja meghívott egy vacsorára. Étterembe mennénk, az öccse névnapját ünnepeljük. Én a barátom szüleivel és a húgával fogok menni. Barátom pedig suliból hozza az öccsét, így ők ketten jönnek. Fogalmam sincs mit vegyek fel, farmer garbó? Vagy csinosabb ruha? Ötletek? (nem egy nagyon luxusétteremről van szó, de nem is egy mekiről)

2023. febr. 2. 20:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
81%
Jaja, a streetwear az elmegy az utcán, meg a gyorsétteremben, de a Gundelbe irtó ciki, és nem odaillő. Mondjuk láttam én már színházban is melegítőruhás csajt, de azért vannak helyek, intézmények, alkalmak, ahova nem illik úgy menni, mint a sarki közértbe…
2023. febr. 2. 22:06
 12/19 anonim ***** válasza:
9%
Jó jó, de kit érdekel mi illik és mi nem? Mi ez a megfelelési kényszer?
2023. febr. 2. 22:17
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

13. Mondjuk a társadalom nagy részét.

Csak az ilyen önmagukat meg nem értett zseninek képzelőket nem...

2023. febr. 2. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
10%
#14 Szóval az ember ne legyen önmaga mivel, hogy mit vár el a társadalom..
2023. febr. 2. 22:21
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

#14. De, lehetsz önmagad, felőlem az asztalra is sz@rhatsz az étteremben, csak ne várd el, hogy ezt normálisnak tekintsem.

Nyugodtan vedd fel ezeket a göncöket az operába, csak ne sopánkodj, ha körberöhögnek.

2023. febr. 2. 22:26
 16/19 anonim válasza:
85%
De, legyél önmagad! Csak fogadd el, hogy vannak helyek ahol van dress code, és nem engednek be, ha nem úgy vagy öltözve.
2023. febr. 2. 22:27
 17/19 NTBS ***** válasza:
36%
Egy klasszikus kosztüm jó lesz.
2023. febr. 3. 05:52
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Én nadrág-pulcsit vennék, mert nem szeretek ruhában feszengeni, főleg, hogy ahhoz már nem midnegy, milyen cipőt húzok....
2023. febr. 3. 08:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szövetnadrág, csinosabb pulcsi.
2023. febr. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!