Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha vinteden több ruhát adtok...

Ha vinteden több ruhát adtok el egy személynek, akkor hogy bonyolítjátok le a fizetést és szállítást?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha valaki megvásárol tőled valamit, akkor ahhoz kapsz egy szállítási címkét. Ebben az esetben viszont többet kapnál, pedig elég lenne csak egy. Ha valakinél már volt ilyen eset, hogy egy valaki vett több dolgot, ti hogyan bonyolítottátok le a szállítást?

2023. febr. 2. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mármint külön-külön vette meg őket csomagba tétel helyett így kaptál több szállítási címkét? Én nem szarakodnék vele becsomagolnám mindet külön és mindet feladnám a saját címkéjével, aztán kész. Lehet tévedek de valami rémlik hogy van eladói vagy vevői oldalról valami opció hogy visszavonhatod a vásárlást, de most nincs aktív vételem így nem látom. Bár szerintem így a legegyszerűbb.
2023. febr. 2. 09:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Illetve még egy kérdés: hogyan tudom beállítani az oldalon, hogy ha több terméket vesz akkor akciót kap at illető?
2023. febr. 2. 09:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Alul Profil-> Csomagkedvezmények -> kedvezmény kiválasztása, és alatta be is tudod állítani hogy hány darabra mennyit akarsz adni
2023. febr. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!