Miért tartanak a többiek felvágósnak, miközben csak arról van szó hogy én nem bérelem a szalagavatós ruhámat hanem megveszem?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nem tartom magamat felvágós, rongyrázós fajtának.2010. okt. 3. 20:16
1/6 anonim válasza:
Miért veszed meg? Ha fehér keringőruhát veszel, azt nem értem miért teszed. Ha szalagtűzős estélyit/kisestélyit veszel, azt megértem, mert ha jól választasz, később is fogod tudni viselni.
2/6 anonim válasza:
A kérdésedből az jön le, hogy mindenki tudja, hogy te nem bérelni fogod.
Ergo feltételezem, hogy tőled hallották.
Az ilyesmit félre lehet érteni, és hihetik azt, hogy dicsekedtél.
3/6 A kérdező kommentje:
A keringőruhát, mert barátom szalagavatóján is táncolok, és nem akarom bérelni meg visszavinni újra elhozni.. anya mondta hogy egyszerűbb ha megvesszük. Barátnőmnek mondtam aztán már én voltam a felvágós.. Nem értem másoknak miért probléma ha megveszem.. mi közük van hozzá?:/
2010. okt. 3. 21:13
4/6 anonim válasza:
náunk is ugyanez volt az egyik csajjal, mindenki nyomatta a "felvágós" szöveget, idegesítőek voltak, tényleg semmi közük nem volt hozzá, mint ahogy veled is van
18/f
5/6 anonim válasza:
Hát ezt nem tudjuk ki hogy adta elő, úgyhogy nem tudjuk megítélni. Ha csak simán elmesélted a barátnődnek, és ő rajkodott tovább vele akkor válogasd meg jobban, kit tartasz barátnőnek. Ha meg úgy adtad elő, akkor megérdemled.
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, lehet igazad van.. mármint az előbbivel kapcsolatban. Sajnos elég féltékeny rám a "barátnőm" és már volt hogy szép csendesen keresztbe tett..:S
2010. okt. 4. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!