Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem néznek hülyéne...

Szerintetek nem néznek hülyének ha már ősz közepén ugg csizmát veszek fel?

Figyelt kérdés
Hozzánk a köv. 2 hétre ilyen 12-14 fokokat mondanak. Én pedig elég fázós vagyok és most van egy tök jó ugg(eredeti) csizmám amit már szeretnék hordani. Szerintetek nem fognak hülyének nézni hogy már ilyenkor abba járok? :S
2010. okt. 3. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan viseld. Én is fázós vagyok, ma is hosszú csizmát

vettem fel. Budapesten is sok lányon láttam csizmát.

2010. okt. 3. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hülye csak az lehet aki nem a hőmérséklethez öltözködik hanem a naptárhoz. És sajnos nagyon sokan vannak, nem hozzájuk kell alkalmazkodni hanem az egészséged a lényeg.
2010. okt. 3. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
vedd fel nyugottan. ( nekem személy szerint egyáltalán nem tetszenek az UUG stílusú csizmák :S ) de hülyének nem fognak nézni :)
2010. okt. 3. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is felvettem valamelyik nap és marhára nem érdekelt, ki mit szól hozzá:) Magukkal törődjenek:)

24/L

2010. okt. 4. 05:18
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

hát én már láttam olyan összeállítást NYÁRON(!!) rövid gatya, UGG csizma, melegítő fölső, alatta top na ehhez mit szólsz? :DD

egyébként is ez az idei ősz szörnyen hideg, szóval... CSAK NYUGODTAN ;) (YY)

2010. okt. 4. 10:40
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Lányok, ne hordjatok Ugg-ot. Akármilyen külföldi divatfórumot nézek, minden nap nyílik egy két flame/rage topik, ahol azt ecsetelgetik, hogy éppen milyen ízléstelen Ugg-os leányzót láttak, vagy bejött valakinek a lány de amikor meglátta, hogy Ugg van rajta akkor odébb állt. :D
2010. okt. 4. 21:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

És akkor mi van?

Nem tangát húzunk a fejünkre, hanem felveszünk egy egyszerű, meleg csizmát.

Nagyon unatkoznak a mai emberek, ha folyton csak azt nézik, mi van a másikon.

24/L

2010. okt. 5. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtamn felveheted bár én ma hosszu csizmát vettem fel és ugy néztek mint akik még sose láttak ilyet !
2010. okt. 6. 22:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Hord nyugodtan, mással meg ne törődj, neked ez a kényelmes, parktikus, akkor mindenki tehet egy szívességet...én még mondjuk nem hordom, mert ha bejöna hideg, akkor tényleg nem tudom, mit fogok felvenni xD Szóval maximum ennyiből nem árt átgondolni.
2010. okt. 7. 12:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Én ugy szeretem,puha és meleeeeg:D

Nem érdekel mások mit gondolnak,nekik fagyjon le a lábuk és nézzenek ki ugy ahogy akarnak.

Nekem bejön és felbecsülhetetlen érzés amikor melegíti a lábam:D

2010. okt. 7. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!