Lányok, mit gondoltok az olyan férfiakról aki ilyen ruhát hord hétköznaponként az utcára?
2023. jan. 24. 13:42
2/25 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, szerintem ez legutóbb kb. 100 éve volt elfogadható.
6/25 anonim válasza:
Szerintem szexi, bár elég régies.
8/25 anonim válasza:
Kétség kívül valahol vonzó, és sok lánynak /nőnek kifejezetten az esete ez a kicsit elegánsabb vagy sportosan elegáns(?) farmer, ing kombó. Tényleg sokaknak bejön én azt vettem észre. De nekem inkább a bőrdzsekis rosszfiús vagy a military stílus a nyerő...
9/25 A kérdező kommentje:
2023. jan. 24. 14:40
10/25 anonim válasza:
#9 Figyu! Mi lenne, ha önmagadat adnád, nem akarnál fűnek, fának megfelelni és írnál ki napi 3 kérdést arról hogy ez meg az jó e vagy sem.. Vedd fel azt amiben jól érzed magad és a többit szard le! A megfelelő embernek pont úgy fogsz kelleni, ahogy vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!