Mivel javítanád a magyarok öltözködési ízlését?
Sajnos a magyar nők ahelyett, hogy ízléses hölgynek öltöznének, inkább akarnak szexis olcsó ribik lenni...
A pasik meg vagy undorítóan elhanyagoltak vagy páwák.
Szerinted mit kéne tenni a változásért?
Sajnos a kommunizmus alatti konformista szemlélet rányomta a bélyegét általában a gondolkodásra. Akik ma a dolgozókat alkotják, azok többnyire még az előző rendszerben nőttek fel, ahol nem volt ajánlott kitűnni, igaz, lehetőség se nagyon volt rá. Az volt a jó, amit mindenki csinál, meg ami mindenkinek van.
De mivel a most felnövő generáció már egészen más szemléletben nő fel, nyitottabban gondolkodik (habár még a kommunizmus generációja neveli őket, ezt ne felejtsük el), ezért ez lassanként majd magától meg fog oldódni.
Sajnos az van, hogy itt még mindig igaz, hogy egyféle divat van, ami mostanában a tunika, cicanadrág, gumicsizma. Az emberek nem nagyon mernek mások lenni, mert félnek a döbbent/megvető pillantásoktól, aki más, azt itt megbámulják, amitől azért az ember kellemetlenül érzi magát. És le is szólják, mert miért van "feltűnési viszketegsége".
Szóval én úgy látom, hogy ahogy majd az emberek mernek egyre jobban kitűnni a többi közül, úgy indulhat el az, hogy egyáltalán szó lehessen igényesebb, vagy egyedi öltözködésről. De egyelőre pl ha kicsit csinosabban öltözöm fel az egyetemre (pl magassarkú, egyberuha, harisnya), akkor rögtön jön a kérdés, hogy na mi van, készülsz valahova?
Meg kéne értetni az emberekkel, hogy sok ma "menő" cucc csak gyártási hiba... Mint pölö a tottyos gayta. Rossz a gép, elszabja a kollekciót, eladják, mint "divatos", majd röhögnek a markukba, hogy van olyan, aki megveszi...
Én utálom, ha kinn van a hasam (pedig párom szerint szép xD), vagy a derekam, a nagyon mély dekoltázstól is kiráz a hideg, az extracsípőgatyáról (előrehajolok, kinn a fél s*ggem) meg ne is beszéljünk! Én igényesen öltözködöm, és ez mások véleménye, nem az egómé!!!
20/L
Előző vagyok.
20:14 A turik olcsók és igényes ruhákat árulnak, nem úgy, mint a Mayo, meg Mango boltok...
"jön a kérdés, hogy na mi van, készülsz valahova"
Ez milyen ismerős! Anyukám mondta egyszer, hogy tőle megkérdezték, hogy milyen buliban volt, közben nem is volt semmilyen buliban csak az egyberuhája miatt hitték azt, hogy bulizni volt!
Ez azért nem semmi! Ezek szerint egy egyszerű hétköznap már nem is hordhat egy nő szoknyát/egyberuhát?
21/f
Én nem szeretem azokat a lányokat akik cicagatyát hordanak inkább vmi csőgatyát hordjanak meg annyira tornacipőt sem szeretem mert x lábuk van tőle a magassarkúban meg nem tudnak járni... amúgy utálom a páwákat...
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!