Nagyon vékony felnőtt nőre való nadrág hol kapható? Pl sztreccs nadrág. Kamasz ruházatban kellene szétnézni? Vagy?
Figyelt kérdés
Magasság kb. 165 cm, testsúlyt nem írok, csak annyit, hogy igazán vékony.
Láttam másokat is, akik nagyon vékonyak és szépen állt rajtuk a nadrág. Akkor kellett volna megkérdezni, hogy ők hol vették, de akkor nem jutott eszembe.
Előre is köszönöm a segítséget.
2023. jan. 17. 23:10
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt is!
Lehet, hogy furcsának tűnik, hogy ennyire nem vagyok képben ezzel a ruhavásárlás témával. Épp tegnap gondoltam bele abba, hogy mennyire ritkán vásároltam ruhákat az elmúlt években.
Ezeket az üzleteket sem ismertem (pl Sinsay, Cropp) és a márkákat sem (Tally Weijl, stb).
Azt sem tudtam, hogy van ebben a városban Sinsay bolt! 😆
Csak a Decathlonnal voltam képben.
Meg is lepődtem, hogy van Sinsay.
Köszönöm mindenkinek, rám fért a sok infó!!! 🙂
2023. jan. 21. 09:50
12/13 anonim válasza:
Xxs-xs a meretem.Zaranak a gyerekosztalyan rohadt jo aron rohadt jo ruhak vannak.Ezen kivul Sheinen vasarolok mert ott van sok xxs-xs ruha
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2023. jún. 20. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!