Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk,lányok! Milyen ruhatárato...

Fiúk,lányok! Milyen ruhatáratok lenne ha szabadon viselhetnénk bármit nemtől függetlenül?

Figyelt kérdés

Az enyém valahogy így nézne ki: (fiú vagyok)

Maxi ruhák - lazább,bő fazonok - pamut, bársony, szatén anyagból - hétköznapi és alkalmi egyaránt - vegyesen egyszínű és mintás

Maxi szoknyák - lazább,bő,libbenős,loknis fazonok -

Műbőr szoknyák, rakott szoknyák, szatén szoknyák

Vékony nyári libbenős szoknyák, vastagabb őszi, téli szoknyák

vegyesen egyszínű és mintás

Hálóruhák (mellé köntös) - jó hosszú - többnyire szatén anyagú

vegyesen egyszínű és mintás

Bugyik - francia és tanga

Blúzok,garbók,pólók,pulcsik

Kabátok - szövet és bőr

Cipők - magassarkúk,loaferek,csizmák,bakancsok

Egyébként ez nekem nagy álmom (hogy nemtől függetlenül bármit lehetne hordani emellett erre rá ez a ruhatár is)

2023. jan. 11. 10:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
32%
Hát én bízom benne, hogy nem ez az általános felfogás...
2023. jan. 11. 11:17
 2/11 Metionin ***** válasza:
97%
Ugyanilyen mint most, bár én nőstény vagyok, így lényegesen könnyebb a helyzetem. De azt simán támogatnám, hogy nemtől függetlenül legyenek a ruhák, úgyis mindenki azt venné, ami tetszik neki, nem lenne hirtelen mindenki transzi, aki pl. férfiként a szoknyától hidegrázást kap, az akkor se venné, ha nem lenne elkülönítve nemek szerint a részleg. Tökre adnám, ha pl. egy üzlet kitalálna pl. egy pólót x mintával és abból lenne xxs-xxxl-ig mindenféle méret, egyenes és karcsúsított szabással is és akkor tudna mindenki venni magának, nem kellene nézni, hogy hú ezt nem vehetem meg, mert női/férfi pedig tök jó.
2023. jan. 11. 12:19
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Nadrág, póló, ing, zakó. Pont úgy, mint eddig.
2023. jan. 11. 13:20
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Számomra olyan nincs, hogy “szabadon viselhetnék” , mivel idén 27.éve testépítek, így gyakorlatilag azt veszek fel amit akarok!

A párommal szoktunk poénból összeöltözni, és van mikor úgy jön ki a lépés, hogy teljes női ruhát viselek.

Ő meg van hogy férfit, tehát egyenlőek nálunk a jogok, nincs előnyben egyik nem sem.

F.45

2023. jan. 11. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
94%

Most is azt hordom amit akarok.

Általában pántos tüllbody-t szoktam csipkés tangával. 65/F

2023. jan. 11. 14:45
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Én azonnal feltölteném a ruhátáram flamingó jelmezzel.

Brutusz144kg

2023. jan. 11. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanaz lenne mint most 🤨
2023. jan. 12. 18:45
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Ugyan az mint most, csak akkor nyugodtan lennék hogy nem szól be senki azért mert pl leggingset hordok utcán. Vagy átmeneti időszakban, rövidnadrágot pamut harisnyalával.
2023. jan. 16. 04:19
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanaz mint most, csak akkor nyugodtan kimennék az utcára szoknyában, nyáron meg egy könnyű lenge ruhában.
2023. jan. 16. 10:53
 10/11 anonim ***** válasza:
23%

4-es vagyok.

Emberek! Még nem késő, gondolom fiatalabbak vagytok nálam, most kezdjétek el a testépítést, és meglátjátok ez mekkora tiszteletet vív ki az idegenek körében.

Én is tapasztalom, hogy van pár patkány aki legszívesebben beszólna, de azt is látom, ahogy végig mér és inkább nyel egyet.

Piszok jó érzés! Én meg csak vissza nézek mint ha mi sem történt volna..

2023. jan. 21. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!