Fiúk,lányok! Milyen ruhatáratok lenne ha szabadon viselhetnénk bármit nemtől függetlenül?
Az enyém valahogy így nézne ki: (fiú vagyok)
Maxi ruhák - lazább,bő fazonok - pamut, bársony, szatén anyagból - hétköznapi és alkalmi egyaránt - vegyesen egyszínű és mintás
Maxi szoknyák - lazább,bő,libbenős,loknis fazonok -
Műbőr szoknyák, rakott szoknyák, szatén szoknyák
Vékony nyári libbenős szoknyák, vastagabb őszi, téli szoknyák
vegyesen egyszínű és mintás
Hálóruhák (mellé köntös) - jó hosszú - többnyire szatén anyagú
vegyesen egyszínű és mintás
Bugyik - francia és tanga
Blúzok,garbók,pólók,pulcsik
Kabátok - szövet és bőr
Cipők - magassarkúk,loaferek,csizmák,bakancsok
Egyébként ez nekem nagy álmom (hogy nemtől függetlenül bármit lehetne hordani emellett erre rá ez a ruhatár is)
Számomra olyan nincs, hogy “szabadon viselhetnék” , mivel idén 27.éve testépítek, így gyakorlatilag azt veszek fel amit akarok!
A párommal szoktunk poénból összeöltözni, és van mikor úgy jön ki a lépés, hogy teljes női ruhát viselek.
Ő meg van hogy férfit, tehát egyenlőek nálunk a jogok, nincs előnyben egyik nem sem.
F.45
Most is azt hordom amit akarok.
Általában pántos tüllbody-t szoktam csipkés tangával. 65/F
Én azonnal feltölteném a ruhátáram flamingó jelmezzel.
Brutusz144kg
4-es vagyok.
Emberek! Még nem késő, gondolom fiatalabbak vagytok nálam, most kezdjétek el a testépítést, és meglátjátok ez mekkora tiszteletet vív ki az idegenek körében.
Én is tapasztalom, hogy van pár patkány aki legszívesebben beszólna, de azt is látom, ahogy végig mér és inkább nyel egyet.
Piszok jó érzés! Én meg csak vissza nézek mint ha mi sem történt volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!