Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Véleményeznétek a Vero Moda...

Véleményeznétek a Vero Moda márkát?

Figyelt kérdés

Kinéztem neten egy kabátot, de nem tudok róla semmit. Szívtam már meg így netes vásárlással de sajnos boltban nem találtam felénk semmi olyat ami tetszene, így marad a netes vásárlás.

Vélemény sem nagyon van róla sehol... Semmit nem tudok róla. Mérete az kb átlagos? (úgy értem, pl a bonprix-ről nekem 1 mérettel mindig kisebbet kell rendelni mert ha a sajátomat veszem az rendszerint nagy lesz.. ennél tapasztalt valaki ilyesmit?)

2023. jan. 10. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Átlagos a mérete.Nekem van több cuccom is.Nem egy csúcs minőség,de vèlemènyem szerint sokkal jobb,mint pl.a H&M.Volt egy farmernadrágom onnan,amit 5 évig hordtam.Felsőket is szoktam jókat talàlni.
2023. jan. 11. 08:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Remélem nem lesz hitvány mert végül megrendeltem ma délután. Max ha sz.r akkor visszaküldöm. Brutális milyen silány minőségű termékeket lehet kapni méreg drágán. Persze nem is álmodom róla, hogy kibír 10 éveket de legalább egy 2-3 telet azért csak ki kellene neki 30-⁴/40e ftokert.
2023. jan. 11. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó,farmerjaim vannak,bírják.
2023. jan. 11. 18:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Azóta megérkezett. Nagyon jó minőségű. Egy rossz szavam sem lehet. Tollkabat, meleg, szép a színe és szuper az anyaga. Mérete jó rám. Nem kell sem nagyobb sem kisebb belőle.
2023. febr. 5. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!