Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen cipőt érdemes vennem...

Milyen cipőt érdemes vennem ilyen esetekre?

Figyelt kérdés

Férfiként összesen 3 cipőm van.

Van egy sötétbarna velúr chelsea csizmám, ezt télen szoktam hordani, ez bírja az esőt és a havat is.

Emellett van egy fehér sneakerem, ezt főleg nyáron, tavasszal, jó időben hordom.

Illetve most vettem egy magasszárú fehér sneakert, ezt is ősszel/tavasszal fogom hordani.

Viszont az a problémám, hogy ha jó időben, amikor meleg van, de esik az eső, akkor nincs mit hordanom.

Tavasszal/ősszel még nem szoktam a chelsea csizmámat hordani, viszont van olyan hogy esős, sáros idő van. Ha pedig ilyen időben a fehér sneakert veszem fel, akkor az nagyon koszos lesz és az eléggé ronda tud lenni.

Milyen cipőt érdemes vennem, amit ilyen esős, sáros, de nem téli időjárásnál tudok hordani?

2023. jan. 10. 11:11
 1/3 Metionin ***** válasza:
Szerintem valami bőr félcipőt.
2023. jan. 10. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:

A bőrnek nem tesz rosszat az eső/sár?

Van bőr kabátom ( [link]

és egyszer pont megeredt az eső amikor rajtam volt, a hátán most van egy kis sötét folt.

A cipővel nem történne ez, nem lenne foltos, vagy ez függ attól is, hogy milyen bőrből van?

2023. jan. 10. 12:07
 3/3 Metionin ***** válasza:
Bár én nőstény vagyok de ha eső van és nincs hideg, egy Martens félcipőt hordok, az elvileg marhabőr. Sosem ázott még be, hazaérek, megtörölgetem, időnként bekenem bőrápolóval és bírja már vagy 8 éve.
2023. jan. 10. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!