Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Menstruáció: sportolásnál...

Menstruáció: sportolásnál vagy edzésnél kell cserélni betétet előtte is és utána is? Vagy nem muszáj?

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni - kondizni - múlt hónapban, és nemsokára aktuális lesz a menszesz is. (Eddig nem sportoltam, így nincs tapasztalat, iskolás meg már sokéve nem vagyok).

Kérdezem, az edzés előtt kell cserélni, vagy utána, esetleg előtte is vagy utána is? Mennyire kell odafigyelni?

Ti sportolás idején mikor cserélitek a betétet vagy a tampont menzesznél?

2023. jan. 8. 18:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy kell cserélni mint bármikor máskor,ha megtelik
2023. jan. 8. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtelik kicseréled! Nem befolyásolja az edzés.
2023. jan. 8. 18:50
 3/8 Metionin ***** válasza:
91%
Ahogy szükséges. Én általában úgy intézem, hogy előtte cseréljek, mert egy edzésem 2,5-3 óra és az alatt azért jön cucc. Utána meg úgyis megyek zuhanyozni, ezért akkor is cserélek. Egy 1 órás kondiért nem cserélnék direkt, csak ha kell.
2023. jan. 8. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
Amikor intenzív mozgás van az iskolában önvédelem órán akkor egyértelműen tampon mert betéttel próbáltam és katasztrófa volt az a 3 óra betéttel és melegítőben.Én a tampont javaslom ha intenzíven fogsz mozogni mert akkor nem kell félned hogy átázol vagy elmozdul esetleg igazgatni kell.Nekem ezekre a napokra inkább a tampon és edzés előtt meg után is ki kell cserélni utána meg ha hazaérsz el kell menni fürdeni.
2023. jan. 9. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazából ahogy amúgy is szoktad, amikor megtelik. Mondjuk nekem egy edzésem lehet akár 3-4 óra is, és ha akkor jön meg, akkor úgy időzítem a cserét, hogy lehetőleg edzés előttre essen.
2023. jan. 9. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Fétike, hát már ebben a kategóriában is próbálkozol? 😂

Sürgősen keress fel egy proktológust, mert ha odalenn vérzel, akkor az aranyér vagy végbélpolip lesz az esetedben...

2023. jan. 9. 09:14
 7/8 anonim ***** válasza:
79%
edzés előtt mindig cserélek :) meg utánna is :)
2023. jan. 9. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
73%
én betétet használok. edzés előtt cserélek utánna edzés után letusolok és beteszek egy tiszta betéttet. ennyi az egész. nem nagy szám.
2023. febr. 26. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!