Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fehérnemű vásárlást korlátoz...

A fehérnemű vásárlást korlátozza az életkor?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, h ha mondjuk én mint egy 16 éves lány bemegyek egy fehérnemű boltba és szeretnék venni egy olyan darabot ami úgymond kicsit szexisebb akkor megvehetem? Vagy az ilyenek is olyanok mint a cigi? (bizonyos korhatárt el kell érni) ...

Boccs a hülye kérdésért, de inkább itt névtelenül, mint ott kínos helyzetben.

2010. okt. 2. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csak a pénztárca korlátozza.
2010. okt. 2. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

dehogy olyan mint a cigi.

akkor a 10 év körüliek hogy jutnának tangához?

2010. okt. 2. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
max bunkóznak az eladók és külön kell kérni, h ne csak pamutbugyikat mutassanak neked, mondd azt h ajándékba kell, akkor talán kedvesebbek lesznek
2010. okt. 2. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 16 évesen már nem vagy annyira nagyon kislány, hogy furcsán nézzenek, ha egy kicsit, vagy akár nagyon szexisebb darabot vennél.

Oké, ha mondjuk latex fűzőt, vagy dugóbugyit akarsz venni, akkor lehet, hogy furán néznek, vagy mosolyognak, de megveheted.

De mondjuk egy csipkés tangát, vagy szexi fűzőt, melltartót minden további nélkül megvehetsz...

2010. okt. 2. 20:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. okt. 2. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!