Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan működik a vinted-en az...

Hogyan működik a vinted-en az a csomagfeladás, kézbesítés stb? (Valaki magyarázza el úgy XD, szájbarágósan mintha 80+ lennék?

Figyelt kérdés

Olvastam már az applikációban is a "kérdésed van a vintedről?" Illetve ezen az oldalon isy aki tett már fel vintedes hasonló kérdést, igyekeztem megérteni az alkalmazás működését, de nem igazán sikerült.

Rentgeteg ruhám van, amit szívésen továbbadnék, az appot már letöltöttem és regisztráltam, de itt meg is állt a tudományom. Nem világos sajnos az egész menet. Mivel még sosem használtam sem foxpostot, se ilyen hasonló automatás dolgot, full idegen az egész. (Családom, közvetlen környezetem sem tud benne segíteni, mert ők se). Mit jelent a címkézés.

Ha valaki magyarul tehát rákattint egy használt ruhámra, és meg akarja venni, tulajdonképpen "csak" onnantól nem értem mit kell csinálnom xD , hova mennem, fizet e a vevő, vagy úgy egyáltalán mi történik? (Eddog csak jófogást használtam, és ott is csak személyes átvétellel mindig mindemt, mert fogalmam sincs a foxpostról stb.)

Ha vki megtenné, hogy elmagyarázz itt, mintha csak az idős cuki nagymamájának, azt nagyon megköszönném.

2023. jan. 7. 15:11
1 2
 11/14 anonim válasza:

Sziasztok! Én pedig nem tudom sehol beállítani a szállítást, miután kirakták a hirdetésem ránéztem külső szemlélőként, és 0ft szállítási költséget ír ki. De amikor feladom a hirdetést sehol nem lehet beállítani ezt!

Légyszíves segítsetek hogy hol vagyok ennyire vaksi!

Mert mindjárt hagyom az egészet és maradok a jófogáson.......

2023. aug. 1. 17:44
 12/14 anonim válasza:

Az első eladásodig ír 0 ft-ot.

Ha az elsőt sikerült eladni, a többi már nem 0 Ft lesz!

2023. szept. 30. 17:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Vannak átverések? Pl hamisítványok vagy nem azt küldenek amit rendeltél?
2023. okt. 31. 12:25
 14/14 anonim válasza:

Sziasztok,

Ha szállítással lett vásárolva a termek, de mégis jobb személyesen, mert kiderült, hogy a szomszed utcában van az eladó, mi a teendő? :)

Most vásároltam először, a végén kelm visszaigazolást adnom valahol (hol?) hogy átvettem és akkor oke?

2023. dec. 5. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!