Zara? Mi a vélemányetek erről a boltról?
Figyelt kérdés
Én személy szerint nagyon szeretem, csak kicsit drágának tartom. 6000 egy pólóért, meg 12000 egy nadrág, 7000 egy táska...és még az olcsóbbakat mondtam. Baromira szeretem mikor leárazás van. Mondjuk hétvégén lesz glamour napok. ZArában miért nincs ilyenkor akció?2010. okt. 2. 16:57
1/4 anonim válasza:
zaraba nagyon jó cuccok vannak.
én monduj vettem ott egy táskát 5 ért,nagyon jól néz ki és jó nagy.nagyon jó cipők vannak!
2/4 anonim válasza:
Szeretem, imádom.
De én is drágállom.
A kedvenc farmerem onnan van, tavasszal vettem 14 ezerért (zara woman) és bánom, hogy nem vettem belőle még 1et kicsit más árnyalatban, mert félek, hogy leszakad rólam nemsokára :(
Nincs sosem benne a glamour meg joy akciókban. Se a több testvérüzlete (BSK, Stradi, Pull&B, Oysho)
Nem szorulnak rá, ott teljes árakon is millió vevő van.
25L
3/4 anonim válasza:
Én is imádom de tényleg drága. Viszont néha megengedek magamnak egy-egy drágább darabot és a leárazásokon is mindig ott vagyok!
4/4 A kérdező kommentje:
jajj ez nagyon tetszett, hoyg ők akció nélkül is millió vásárlót kiszolgálnak :) igaz.. Minőségi termékek magas árakon.
A cipők tényleg meseszépek, csak azok is olyan piszok drágák, most pl van egy csizma ami a szerelmem:P és 36.000 :O
2010. okt. 3. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!