Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Hair musicalre megyek jan....

A Hair musicalre megyek jan. 8-án az Arénába. Szerintetek mit vegyek fel, ha rétegesen kell öltözködni?

Figyelt kérdés

#öltözködés #Hair musical #Aréna hőmérséklet
2023. jan. 5. 13:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra gondoltak szerintem, hogy ne báliruhába menjél. Öltözz fel melegen. Ha meleged lesz akkor viszont le is tudjál venni valamit.
2023. jan. 5. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Izzadni nem fogtok az tuti.
2023. jan. 5. 13:52
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Nem kell. Mi december 10.-én voltunk Havasi koncerten, ezt a réteges öltözködéses, téli cipős e-mailt én is megkaptam.

Egy póló, és a vékonyabbik téli kabátom volt rajtam, bőven elég volt. Ha nem csak a póló lett volna rajtam, hanem egy vékony pulcsi is, a kabát simán lekerült volna.

Lesz ott annyi ember, hogy a testhőjük simán jóidőt csinál.

2023. jan. 5. 13:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Pulcsi elég. Kabátot mi is levettük egy idő után, mert meleg volt benne. December végén voltunk.
2023. jan. 5. 14:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel mostanában mindenhol hideg van, így pláne nem kell kiöltözni. Melegen öltözz.

Múltkor a Győri Színházban konkrétan mindenki kabátban ült, de volt, aki még a sapkát is felvette.

Ez most nagyon nem a kis ruhácskák ideje a színházakban sem.

2023. jan. 6. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes meleg volt, nem fáztunk.

De egy ilyen sz@r előadást még életemben nem láttam.

Életemben először fordult elő, hogy eljöttünk egy előadás közepéről.

Máskor ha valami nem tetszett, akkor tiszteletből is megvártuk a végét és megtapsoltuk.

Úgyhogy kérdező nem tudom hogy vagy vele ha tegnap te is ott voltál, de szerintem még a hideg is jobb lett volna, mint feleslegesen kidobni 13 ezer Ft-ot erre a szörnyűségre.

Ha valaki szintén ott volt, akkor tudja miről beszélek.

2023. jan. 9. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!