A Hair musicalre megyek jan. 8-án az Arénába. Szerintetek mit vegyek fel, ha rétegesen kell öltözködni?
Nem kell. Mi december 10.-én voltunk Havasi koncerten, ezt a réteges öltözködéses, téli cipős e-mailt én is megkaptam.
Egy póló, és a vékonyabbik téli kabátom volt rajtam, bőven elég volt. Ha nem csak a póló lett volna rajtam, hanem egy vékony pulcsi is, a kabát simán lekerült volna.
Lesz ott annyi ember, hogy a testhőjük simán jóidőt csinál.
Mivel mostanában mindenhol hideg van, így pláne nem kell kiöltözni. Melegen öltözz.
Múltkor a Győri Színházban konkrétan mindenki kabátban ült, de volt, aki még a sapkát is felvette.
Ez most nagyon nem a kis ruhácskák ideje a színházakban sem.
Kellemes meleg volt, nem fáztunk.
De egy ilyen sz@r előadást még életemben nem láttam.
Életemben először fordult elő, hogy eljöttünk egy előadás közepéről.
Máskor ha valami nem tetszett, akkor tiszteletből is megvártuk a végét és megtapsoltuk.
Úgyhogy kérdező nem tudom hogy vagy vele ha tegnap te is ott voltál, de szerintem még a hideg is jobb lett volna, mint feleslegesen kidobni 13 ezer Ft-ot erre a szörnyűségre.
Ha valaki szintén ott volt, akkor tudja miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!