Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szürke csizma jó ötlet?

Szürke csizma jó ötlet?

Figyelt kérdés
Most szeretnék venni csizmát.Igazából én szürkére gondoltam mivel a téli kabátom fehér.De vannak sötét és világos nadrágaim is.Szerintetek illik a sötét farmerhoz a szürke csizma,esetleg leggings-ekhez?:)Vagy inkább fekete csizmát vegyek?:)
2010. okt. 2. 14:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A szürke tök jó, mert sokkal sokoldalúbb mint a fekete szín. A fekete nekem pl. fehér nadrággal nem tetszik, de szürke csizma simán jó a fehérrel.

Nekem a tevebarna tetszik még (az a bézses, világosbarna) még azt tudom elképzelni, ami majdnem olyan jól kihasználható mint a szürke.

2010. okt. 2. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem inkább fekete ;)De a legjobb az lenne ha fekete kabid lenne ahhoz minden megy cipőben és leggings-ben is :)De ez csak az én vélemény igazából neked kell hogy tetszen:)
2010. okt. 2. 14:11
 3/12 A kérdező kommentje:

köszi a válaszotokat!:)

én szürkéből erre gondoltam: [link]

feketéből pedig erre: [link]

2010. okt. 2. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező ezt nyugodtan meg vehetted nagyon jól néz ki. Én is ma vettem magamnak csizmát és szürke szinben nem muszály mindig feketét venni.
2010. okt. 2. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
mind kettő ocsmány.
2010. okt. 2. 15:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Te is általában farmert hordasz?

nem tudom hogy néz ki a kicsit sötétebb farmer vele de szerintem annyira nem lehet csúnya!Sajnos nem találtam képet róla!

2010. okt. 2. 15:20
 7/12 A kérdező kommentje:

Ízlések és pofonok..

azért kíváncsi lennék neked milyen csizmák tetszenek..?!

2010. okt. 2. 15:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia én 15 órás válaszoló vagyok én amit vettem ma kék farmerhez brobáltam fel és szerintem jól állt hozzá bár én ugy vagyok vele nekem tetszik a többi meg max nem nézz rám ha nem jön be nekik D.
2010. okt. 2. 15:31
 9/12 anonim ***** válasza:
én hétfőn kaptam új csizmát, sötétszürkét, és szerintem pont olyan jól kihasználható, mint a fekete. otthon felpróbáltam fekete leggings-el, sima farmerrel, azokkal is jól mutatott (mikor vettem, lila-fekete kockás ruhában voltam). a szürke olyan mint a fekete, mindenhez megy, de nem lesz akkora a kontraszt.
2010. okt. 2. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi vagy milyenek tetszenek nekem?

akkor eleget teszek

[link]

[link]

[link]

2010. okt. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!