Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az igazán gazdagok így öltököd...

Az igazán gazdagok így öltöködnek nem?

Figyelt kérdés

Most nem az ilyen új gazdag kis nőkre gondolok hanem olyan gazdagok csinos nőkre, akik értenek a divathoz és nem nagyzolnak hogy nekik ilyen megy olyan márkákra telik.

Engem is nagyon érdekel a divat,és egy dolog észre vettem és pedig azt hogy az olyan gazdag nők akik értenek a divathoz és nem úgy néznek ki mint egy reklám tábla, ők úgy öltözködnek hogy nem látni mondjuk a ruhájukon, vagy a pólójukon, vagy a nadrágjukon a márkajelzés. Sok gazdag nő, és persze férfi is inkább úgy öltözik hogy elegáns, akár van hogy márkás a ruha amit viselnek viszont nincs rajta márkajelzés, de van olyan is hogy nem mindig márkás a ruhájuk. Van hogy ők is simán vásárolnak zarában, bershkában stb..

Viszont azt vettem észre hogy a táskájukra, cipőjükre, esetleg ha nyár van napszemüvegükre nagyon adnak. Az mindig márkás nekik, de szerintem ez így van jól. Nem szép az ha egy ember reklámtáblának öltözik tele márkajelzésssel.

Jól látom vagy nem?

2023. jan. 3. 17:40
 1/5 A kérdező kommentje:
*öltözködnek! Bocsánat, félre írtam!
2023. jan. 3. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:
2023. jan. 3. 19:11
 3/5 anonim ***** válasza:
67%
Nő vagy?
2023. jan. 3. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen nő vagyok
2023. jan. 3. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Valóban gyakori jelenség. A hátterében pedig többnyire az áll, hogy a gazdaggá válasuk útja során megtanulták kezelni a pénzt, illetve el tudják különíteni egymástól az árat és az értéket, illetve tudatosabban élik a mindennapjaikat.

A ruhadarabok többsége minőségileg elér egy olyan szintet, ami számukra megfelelő, így nem keresik mindenképpen a márkásat, egy cipő/táska/napszemüveg ellenben extrémebb körülményeknek, nagyobb igénybevételnek lehet kitéve, ezért abból mindenképpen egy ismertebb, strapabíróbb darabot igyekeznek beszerezni (például egy táskának leszakadhat a füle ha túlterhelik, egy napszemüveg lencséje nagyon csúnyán kophat, strandon víz érheti.)

Illetve sok nő jobban vonzódik a kiegészítőkhöz, mint magához az alapvető öltözet szettjéhez.

2023. jan. 4. 13:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!