Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 26 éves pasi vagyok, és...

26 éves pasi vagyok, és gyakran hordok férfi tangát. Srácok, köztetek van olyan, aki szintén hord ilyet? Csajok, nektek bejön, ha egy pasi tangát hord?

Figyelt kérdés
2008. dec. 26. 17:35
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
30%

Szerintem elég visszataszító,de te döntsél.

(L/16)

2008. dec. 31. 14:45
 22/32 anonim ***** válasza:
41%
Engem is borzasztóan taszít. De nem is ez a legjobb szó, hanem inkább röhejes. Ja, és felénk nem csak papagatya van meg tanga. Van átmenet a kettő között.
2008. dec. 31. 17:03
 23/32 anonim ***** válasza:
70%
most papagatyázol,de majd később milyen gatyát hordasz? 70évesen biztos sexy a tanga XD XD XD REMÉLEM AKKOR SE VESZEL FEL "PAPAGATYÁT" ELÉGGÉ MEGCÁFOLNÁD MAGAD!! teee máácccsóó gyereeek!! :)))
2008. dec. 31. 18:22
 24/32 anonim ***** válasza:
70%
honnan tudod,hogy a férfiak többsége "papagatyába" jár,úgy egyáltalán??
2008. dec. 31. 18:23
 25/32 A kérdező kommentje:
Tapasztalat:))))
2009. jan. 1. 17:07
 26/32 anonim ***** válasza:
57%

szerintem nagyon izgató;)

[L/21]

2009. jan. 1. 23:53
 27/32 anonim ***** válasza:

Nem jön be. És azt sem szeretném, hogy a párom divatb..zitrendimácccssóóóó lenne.

Ja, még hozzáteszem, hogy nem papagatyás férfi a párom. Ja, és nem szokott sem bepisilni sem bekakilni. A nagypapám igaz, hogy papagatyát hord (szerinem) de ő fürdik, vált fehérneműt, és nem pisis és csokis a gatyája. Ha már itt tartunk

.

2009. jan. 2. 15:43
 28/32 anonim ***** válasza:

Naaa, azért nem a többség...

Szerintem a meleg férfiakról ez a társadalom egy erősen eltorzult képet alkotott. A melegek nyálasak, nőies ruhákat hordanak (és itt már keverik is a transzszexuálissal), stb. A tanga pedig pont egy ilyen ruhadarab, ami a nők testén terjedt el és a köztudatban úgy él, mit a nők kizárólagos tulajdona. Ami szokatlan, azt rögtön megítélik vagy mondhatnám azt is, hogy elítélik. Szóval az embereknek a tanga nőies, ha valami nőies egy pasin, akkor az pedig maga után vonja a megbélyegzést. Így tudnám levezetni, hogy miért mondják rögtön, hogy biztosan meleg az illető.

Én nem az előző lány vagyok, akihez a kérdést intézted, de gondoltam válaszolok, ha már értem mire gondolsz.

Személy szerint nem vagyok oda érte, ha egy pasi tangát hord, de nem állítom, hogy egy szexuális játék segédeszközeként nem tudom elképzelni.

egy 19 éves csaj

2009. jan. 4. 15:03
 29/32 anonim válasza:
én eddig csak egyszer láttam ilyet, egy chippendale srácon.izgató volt, de a páromon nem tudom elképzelni
2009. jan. 4. 16:00
 30/32 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem. sőt sztem undorító
2009. febr. 28. 19:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!