26 éves pasi vagyok, és gyakran hordok férfi tangát. Srácok, köztetek van olyan, aki szintén hord ilyet? Csajok, nektek bejön, ha egy pasi tangát hord?
Szerintem elég visszataszító,de te döntsél.
(L/16)
szerintem nagyon izgató;)
[L/21]
Nem jön be. És azt sem szeretném, hogy a párom divatb..zitrendimácccssóóóó lenne.
Ja, még hozzáteszem, hogy nem papagatyás férfi a párom. Ja, és nem szokott sem bepisilni sem bekakilni. A nagypapám igaz, hogy papagatyát hord (szerinem) de ő fürdik, vált fehérneműt, és nem pisis és csokis a gatyája. Ha már itt tartunk
.
Naaa, azért nem a többség...
Szerintem a meleg férfiakról ez a társadalom egy erősen eltorzult képet alkotott. A melegek nyálasak, nőies ruhákat hordanak (és itt már keverik is a transzszexuálissal), stb. A tanga pedig pont egy ilyen ruhadarab, ami a nők testén terjedt el és a köztudatban úgy él, mit a nők kizárólagos tulajdona. Ami szokatlan, azt rögtön megítélik vagy mondhatnám azt is, hogy elítélik. Szóval az embereknek a tanga nőies, ha valami nőies egy pasin, akkor az pedig maga után vonja a megbélyegzést. Így tudnám levezetni, hogy miért mondják rögtön, hogy biztosan meleg az illető.
Én nem az előző lány vagyok, akihez a kérdést intézted, de gondoltam válaszolok, ha már értem mire gondolsz.
Személy szerint nem vagyok oda érte, ha egy pasi tangát hord, de nem állítom, hogy egy szexuális játék segédeszközeként nem tudom elképzelni.
egy 19 éves csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!