Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik ajándékkártya?

Kik ajándékkártya?

Figyelt kérdés
Neten nem találok róla infókat, hogy meg lehet-e nézni mennyi van rajta, meddig érvényes stb, ezeket az üzletben meg tudnák mondani?

2023. jan. 1. 22:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Az üzletben valószínűleg megtudnák mondani. Én eddig két fajta ajándékkártyával találkoztam, pl. Rossmannos ajándékkártya, aminél van egy weboldal, ahol te megtudod nézni saját magadnak az egyenleget, de pl. ugyanígy van H&M-nél is. A másik fajta pedig az, amit sajnos nem tudod megnézni az egyenleget, de a pénztárnál megtudod nézetni az adott boltban. Ha te magadnak nem tudod lekérdezni az egyenleget, akkor kizárásos alapon a boltban letudják, szerintem olyan nincs, hogy ne tudnák megnézni. Illetve az érvényességet is meg kell, hogy tudják mondani, hiszen az ő ajándékkártyájuk, ha ők nem tudják megmondani, akkor senki sem. :D
2023. jan. 2. 11:58
 2/2 anonim válasza:

Kedves kérdező! Az ajándékkártya 1 évig érvényes. Vásárlást követően a blokk alján láthatod a kártyán maradt összeget, illetve az eladó meg tudja nézni a kasszánál.

Ha levásároltad a kártyán lévő összeget, 1 hónap múlva újra fel tudod tölteni.

Remélem segítettem, egy KIKes dolgozó :)

2023. jan. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!