Egy kolléganőm amikor 1v1 személyes meetingünk van, azokon a napokon szoknyába jön elég csinos mintás harisnyában. Ez az elmúlt hónapban megtörtént 3szor. Elég hideg idő van, és alapból ritkán hord szoknyát. Egy hierarchia szinten vagyunk, amúgy nem flörtöl csak simán kedves. Puszta véletlen lenne a szexi ruha választás?
Hmm érdekes de én azért rápróbálnék a történetre mert "mi van ha ..." :D
Esetleg szóban utalni rá, hogy ha talán többet is akar az úgyis egyből kiderül
2022. dec. 26. 23:43
2/12 anonim válasza:
Én is többet hordok nadrágot,mint szoknyát.De a saját kedvemért veszek fel szép harisnyát,nem a ferfiak miatt.Hideg meg nem nagyonvolt meg.
2022. dec. 27. 09:23
3/12 Metionin válasza:
Lehet, hogy azokon a napokon eleve több meetingje van és úgy érzi, hogy ilyenkor jobban "megéri" kiöltözni, mint egy átlagos napon, amikor csak a gép előtt ül egész nap.
2022. dec. 27. 10:21
4/12 anonim válasza:
Az én munkahelyemen azt úgy illik, hogy ha személyesen van meetinged, akkor egy fokkal elegánsabban ajánlott öltözni. Van aki betartja, van aki nem, de a hivatalos "dress code" ezt mondja.
2022. dec. 27. 11:00
5/12 anonim válasza:
2-es jól írja, én alapból leszharom a nőket, meg hogy hogyan öltöznek, csak azt nem értem, hogy mi a fhaszért bámulnak..??
Én direkt nem szoktam észre sem venni őket, nehogy megsértsem az egójukat, de a szemem sarkából látom, hogy várják oda pillantok e, avagy sem.
2022. dec. 27. 13:39
6/12 anonim válasza:
Persze, az is válasz lehet, hogy csak a meetingek miatt öltözik így csinosabban.
Magamból kiindulva én akkor (is) szoktam csinosabban felöltözni, ha találkozok egy személlyel, akinek fel szeretném kelteni a figyelmét. Szóval ha nincs más jel, akkor tényleg lehet, hogy csak a dress code miatt öltözik így.
2022. dec. 27. 13:45
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, lehet tényleg nem nekem szól. Mindenesetre teszek majd valami visszafogott megjegyzést neki :)
2022. dec. 29. 22:45
8/12 anonim válasza:
én mindennap blúz-szoknya-harisnyába öltözöm. mondjuk nálunk ez elvárás mivel nagyon gyakran van meeting. de ez nem is baj sőt.... igaz hogy néha picit kényelmetlen de akkor is szerintem jogos ez az elvárás. nálunk nőknél fontos a megjelenés hogy adjunk magunkra mindig. ez így van rendjén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!