Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Inkább az ember a replikát...

Inkább az ember a replikát vegye meg vagy a használt desinger cuccokat? Melyik jobb?

Figyelt kérdés

Van aki inkább megveszi a hamisítványt, pedig annyi pénzért egy használt luxus cuccot is vehetne, ami sokkal jobb szerintem.

Melyiket cikibb hordani a használt desinger cuccokat vagy a hamisítványokat?

2022. dec. 26. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a használt jobb, bár én egyáltalán nem hordok ilyen designer cuccokat
2022. dec. 26. 19:30
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
9%
Szerintem egyformàn ciki a kettő.
2022. dec. 26. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
A hamisítványt cikibb hordani. Annál szánalmasabb nincs a szemembe amikor valaki olyannal akar villogni amit nem engedhet meg magának és egy replikába fektet. Inkább egy igazi, másodkézből.
2022. dec. 26. 19:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A hamisítvány ciki. A használt designer nem feltétlen. Bár szerintem alapból az a ciki, ha valaki többnek akar látszani, mint amire lehetősége lenne.
2022. dec. 26. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
15%
2.-nál a pont. Se hamis, se használt.
2022. dec. 26. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
48%

Nekem a használttal nincs semmi bajom.Nyilvan nem olyan használt,ami szanaszéjjel van koptatva mar.Vannak szinte vadiúj párszor viselt dolgok amikkel semmi gond nincs és feleannyiba kerülnek.

Egyébként ha újat veszel azzal is ugyanott leszel pár hordás után,csak 2 szer annyit fizettél erte!!Gondolom nem dobod ki,mert "használt" lett!:)

2022. dec. 27. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!