Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Operába milyen ruházatba...

Operába milyen ruházatba illik elmenni?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek Operába és nem tudom, hogy mibe illene elmenni. Esetleg elég egy farmer, vagy szoknya, esetleg egy ruha? (Bőrszoknyán gondolkoztam de ahogy olvastam pár helyen a miniszoknya ugye ami nem térd alatt van az “nem megengedett” szóval elvagyok veszve:/ )

2022. dec. 26. 15:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%

Attól is függ, mikor mész és hova szól a jegyed. Pl. a III. emeleten más az elvárás mint a páholyban. Hét közben kevésbé "kell" kiöltözni.

Egyébként ebben az időben a III. em. a legpraktikusabb, mert ott megfelelő meleg van. Irónia NÉLKÜL írom.

2022. dec. 31. 08:55
 12/14 anonim ***** válasza:
64%
Jó lesz a bőrszoknya pulcsival. Nem hiszem, hogy a mai gazdasági helyzetben meleg lenne az Operaházban. Szóval ne blúzban gondolkodj.
2022. dec. 31. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:
93%
Inkább két pulcsi is legyen rajtad, max. leveszed az egyiket, ha mégsem kéne.
2022. dec. 31. 22:24
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk miniben ne menj szerintem. Hacsak nem pont térd fölött érő.

Nem illik a túl rövid, meg amúgy is fáznál benne. Vastag harisnya és egy térd körüli szoknyahossz jó lenne. Másnem használt ruha boltban tudsz venni gyorsan valami szoknyát, ha nem akarnál fizetni egy alkalom miatt.

2022. dec. 31. 22:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!