Az ilyen bőrhatású nadrágok jól állnak nagyon vékony (de nem anorexiás) nőknek?
2022. dec. 25. 21:05
11/16 Noren1989 válasza:
Mindezt a negyedik, fikàzó kommentedbe csomagolva.
Köszönöm szépen, olvastam.
12/16 anonim válasza:
Nem tudom elképzelni, hogy mennyire lehetsz vékony, sokat segítene, ha tennél fel egy képet persze arc nélkül és ruhában. Azért az tény, hogy bőr illetve bőrhatású ruhákhoz tényleg kell a formás alak. Nagyon vékony lányon nem láttam még ilyen ruhát, de az elég fura amikor egy teltebb nő visel bőrnadrágot. Az minden, csak nem ízléses. Vékonyabb alkaton, viszont lehet, hogy jól mutat. Szerintem próbálj fel egyet valahol, és ha neked tetszik akkor bátran viseld. Egyébként az a nadrág amit linkeltél alapvetően jól néz ki. Ha esetleg vettél egyet akkor majd írd meg a fejleményeket, kíváncsi vagyok, hogy mi lett a vége :)
25/N
13/16 A kérdező kommentje:
12# már rég megvettem, de nem hordtam sűrűn. Felvettem, nagyon tetszett ismerősömnek, de nyilván ő elfogult.
2022. dec. 27. 12:27
14/16 anonim válasza:
#11 én egy kommentet írtam csak xd A 8-ast.
15/16 anonim válasza:
12es vagyok. Akkor ha gondolod egy képet rakhatnál ki amin felveszed, vagy küldhetsz is. Úgy tényleg könnyebb véleményt alkotni.
16/16 anonim válasza:
Ez nem mostani kérdés de 8as. Szerintem te egy elhízott nő vagy aki nem tud lefogyni és féltékeny a vékony lányokra azért vagy a kérdezővel bunkó..... szerintem egy vékony nő mindíg sokkal vonzóbban tud öltöszködni mint egy elhízott. Vagy nem elhízott de messze ál a vékony comboktól... 😆😆😆😅😅😅😅....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!