A nike tech fleece ferfi és noi kulonbozik valamiben vagy vehetek ferfit no letemre?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy megy ez, segitsegek kerlek2022. dec. 24. 18:27
1/7 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy melegnek nézzenek, vagy jobb esetben megmosolyogjanak, akkor vedd meg a férfit.
2/7 anonim válasza:
Mas a szabasa. Ha ugyanolyan lenne uniszexkent arulnak. Attol fuggetlenul nonek jo lehet a ferfi is. Forditva a gazos 😅
3/7 anonim válasza:
2.
Hát persze, fordítva semmit sem szabad, hisz nem a férfi az erősebb nem, és nem nekünk kezdődik 1-sel a személyiszámunk.
4/7 anonim válasza:
Felolem felveheted engem aztan nemizgat 😅 bar nemtudom milyen csavo az akire ramennek a noi ruhak.. Nekem jobban bejonnek a lazabb csajok mint a csillivilli plazasok. Rajtuk amugy is uniszexkent hat. Egy csavon meg a noi csak siman homis, transzformerszes
5/7 anonim válasza:
4.
Nem csilivili női ruhákra kell gondolni.
Mellesleg te szoktál utcán melegeket látni? Ők hogy öltöznek?
Mert a meleg nők úgy ahogy neked éppen bejönnek…
6/7 anonim válasza:
Transzikat nem ismerek. Tudtommal ok hordanak noi ruhat nem a melegek. Am ja volt tobbszor bi csajom. Birom h lazak, nem nyavogosak, piperkocok, kenyesek stb. Nonel meg pozitivak is az ilyen tulajdonsagok eleg sok ferfi szemeben. Forditva azert eleg erdekes meg rohejes 😀 de hagyjuk is mert nincs kedvem ezen vitazni es ugyse fogunk egyet erteni 👋
7/7 anonim válasza:
Akkor miért írja mindenki azt, hogy búzásan néz ki egy pasi ilyen-olyan női ruhában, ha véleményed szerint a transzik öltöznek így?
Mindenki tévedésben van aki ezt írja?
Nekem például szimpatikusabbak, viccesebbek a meleg pasik mint a meleg nők, vagy hetero pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!