Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 13 éves lány hordhat magassark...

13 éves lány hordhat magassarkút? Ha igen hány cmset?

Figyelt kérdés
Hát a lányom eléggé meglepett ezzel a kérdéssel:)) nemtudom mit tegyek...
2010. okt. 1. 15:57
1 2
 1/12 anonim válasza:
attol fugg h hova akar menni
2010. okt. 1. 16:01
 2/12 anonim válasza:
én sem engedném...bár 4 éves unokahúgom is kopogós "magassarkú" cipőben jár....szóval 2-3 cm-es lehet esetleg. de csak vmi kiöltözős helyre, nem discoba
2010. okt. 1. 16:11
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Babát vegyél neki ne magassarkút.
2010. okt. 1. 16:12
 4/12 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 15 éves,13 évesen kaptam egy ilyen "egybemagassarkút" és azt néha néha felvettem utcára... De ha te nem szeretnéd,hogy hordjon mert korai akkor vegyél neki egy viszonylag magasat tuti,hogy nem bírja sokáig majd,anyám is ezt csinálta mikor normális magassarkút szerettem volna,rájöttem,hogy teljesen felesleges csak akkor kell magassarkú ha valami ünnepély van a dologban. És amúgy sem egészséges mert még igencsak fejlődésben vannak ugye a csontok és nem tesz jót a gerincnek és a bokának.
2010. okt. 1. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy ne hordjon még. Gyerekkorban ez még egészségtelen a gerincnek, és szerintem a legtöbb gyereken idétlenül is áll a magassarkú.
2010. okt. 1. 16:25
 6/12 A kérdező kommentje:
És iskolai ünnepségre se engedjem meg neki?:S
2010. okt. 1. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:
13 évesen már szerintem nyugodtan meg lehet engedni. 3-4-5 centistől nem hiszem h lesz baja, persze ha nem hordja mindennap. Meg előtte inkább kisebb sarkúakkal kellene kezdeni, hogy megtanuljon benne szépen járni. Nem mindenkinek megy úgy, mint az egyik 9 éves csajszinak, akit ismerek, hogy a 8 centis magassarkúban lazán tud járni:D jó persze, nem engedik felvenni..
2010. okt. 1. 16:56
 8/12 anonim ***** válasza:
16.15-ös vagyok. Szerintem nyugodtan megengedheted neki ünnepségekre. De szerintem legjobban az ember a saját hibáiból tanul,ha magassarkút akar hordani ami tényleg nagyon magas sarkú (7-8 cmes) akkor hordjon,úgyse fogja bírni túl sokáig.
2010. okt. 1. 16:59
 9/12 A kérdező kommentje:
oké!köszi a tanácsokat!:-)
2010. okt. 1. 17:06
 10/12 anonim ***** válasza:
tud benne menni egyáltalán?:P amúgy az én válaszom "nem" lenne de ahogy te gondolod. ;)
2010. okt. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!