Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen haj illik jobban egy...

Milyen haj illik jobban egy kislányhoz?

Figyelt kérdés

2022. dec. 14. 18:56
A kérdező szavazást indított:
rövid haj (mint a fiúknak szokott lenni)
nyak feléig érő haj
vállig érő haj
hát közepéig érő haj
combig érő haj (vagy annál is hosszabb)
29 szavazat
 1/7 anonim válasza:
77%
Nekem annyira sűrű volt a hajam kislány koromban, h mikor anyám fésült, rohadtul fájt! Nagyon erős vastag hajszálaim voltak. Gyakran sírtam, utána megsajnált, gondolkodott és lenyírta.
2022. dec. 14. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Milyenre nyírta le anyukád?
2022. dec. 14. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a gyerek már elég idős hozzá, hogy meg lehessen kérdezni, akkor majd ő eldönti milyet szeretne.

Ha meg még nem beszél, akkor olyat, ami praktikus.

2022. dec. 14. 21:21
 4/7 Metionin ***** válasza:
98%
Szerintem maximum derékig érő, attól hosszabb már nem praktikus és zavaró játék közben. Én nagyon hosszú hajjal voltam gyerek, utáltam, mert sosem lehetett kiengedve. Egyébiránt meg a gyerek kb. ovis korától el tudja dönteni, hogy milyet szeretne és ha nem túl extrém a kívánság, akkor nem érdemes a feje fölött dönteni.
2022. dec. 14. 21:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is rövidebb volt kicsi koromban,max vállig érő. De egy idő után már el tudja dönteni a gyerek saját maga is hogy milyet szeretne. Ha meg mégse jön be az a hosszúság lehet rajta változtatni.
2022. dec. 15. 10:36
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Igaz, nekem fiam van, de ha lányom lenne nem csinálnék belőle "Pistikét". Biztos, hogy hosszúra hagynám a haját.
2022. dec. 15. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ovis koromban hosszú volt, de mielőtt iskolába mentem levágatták fülig érőre, rettenetesen utáltam. Kb 2 év volt mire végre visszanőtt egy olyan hosszra, amit szerettem volna.

Szerintem sem jó dolog a gyerek feje fölött dönteni erről a témáról, mégis csak neki kell viselnie azt a frizurát és rosszabb esetben ki is gúnyolhatják az osztálytársai, más gyerekek, ha rossz fazont választ a szülő. Ha már legalább 4-5 éves kislányról van szó a legjobb megbeszélni vele és olyat választani, ami neki is tetszik.

2022. dec. 27. 15:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!