Vastagabb nylonzokni melegebb mint a sima?
Egyik ismerősöm gyakran abban van még télen is, nem az a tipikus átlátszó hanem valamivel vastagabb.
Ez a fajta melegebb talán mint a sima zokni vagy miért szeretheti ennyire?
Én csak azt tudom elmondani, hogy én miért szeretem (pasiként).
Nekem izzadékonyabb a lábam. Ebben nem tocsog az izzadtságban, hamar elillan belőle a nedvesség.
Nincs sarok kiképzése, úgy foroghat, igazodhat a lábon ahogy akar és nem kényelmetlen ezáltal. Olyan érzés mintha mezítláb lennék.
Én már alig bírom elviselni magamon a vastag (normál) zoknikat. Nem szeretem őket és kész.
Mióta ezeket hordom, a cipőim belseje nem feslik a sarok résznél belül. (Nem koptatja ki őket mint a pamutzoknik.)
Kérdésre a válasz, természetesen a vastagabb (több denes) harisnya vastagabb, mint a sima vékony, ezáltal melegebb is - de nem lesz vastagabb, mint egy pamutzokni.
Valószínűleg az adott cipőbe kényelmesebb az illetőnek.
#2-es
Hát képzeld hogy nem. Van többek között télre egy Tom Tailor vizálló bélelt cipőm. Az olyan meleg, hogy 5 fok felett fel sem tudom venni, mert ha bemegyek valami épületbe, belerohad a lábam. Munkahelyen le is kell vennem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!