Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Félig fekete sráchoz, milyen...

Félig fekete sráchoz, milyen stílus illik?

Figyelt kérdés
Hogy képzelsz el egy félig, fekete fiút, milyen ruhákban stb.
2010. szept. 30. 22:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Ha afro jellegű a félfeketeséged (bocs, hülyén fogalmazok, de tényleg nem akarok "négerezni") akkor kontrasztosabb öltözet, mint a Bad Boys I és II. filmekben a fekete főszereplők. Ez az amerikai kosaras feeling szerintem passzolna.
2010. szept. 30. 22:16
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
mélyülepű gatya vagy alsó gatya kinn :D lila ,rózsaszín pólók v kivágásúk ,retro cuccok, converse cipő ;D
2010. szept. 30. 22:16
 3/19 anonim ***** válasza:

Jujj nekem az elegáns vonal jön be. Egy barna fiú nagyon jól tud kinézni elegánsabb holmikban. Persze nem szmokingra gondoltam, de hétköznapokon sötét farmer, sportosabb utcai bőrcipő (nem a tornacsuka, hanem igényes bőr) póló, kardigán vagy lazább zakó.

Persze ez attól is függ hogy hány éves vagy. Én 25 vagyok és a korosztályomnak megfelelő pasira írtam :)

Amit az előző írt lógós gatya, rózsaszín póló, gyorsan felejtsd el. Egy rózsaszín póló jól tud kinézni egy pasin, de nem egy nagyon barna srácon, nagyon erős lenne a kontraszt. A rózsaszín póló maradjon meg a világos bőrű fiúknak. A lógós gatya a gettós rapper srácoknak.

25L

2010. szept. 30. 22:21
 4/19 A kérdező kommentje:

A néger nem illetlen, főleg nem Magyarországon.

Igen, "afroemerikai a feketeségem" ,de barna a bőröm.

2010. szept. 30. 22:24
 5/19 anonim ***** válasza:
hát nemtom sztem fehér bőrű srácokon nemáll jól a rózsaszín póló ink a csokikon:$
2010. szept. 30. 22:27
 6/19 A kérdező kommentje:

[link]

hasonló árnyalatú a bőröm

17F

2010. szept. 30. 22:28
 7/19 A kérdező kommentje:
19F, bocs elírtam
2010. szept. 30. 22:28
 8/19 anonim ***** válasza:
A néger fiúkon minden jól áll, de nekem a legjobban az tetszik ha sportos & elegáns ruhákat hordanak "összekeverve".
2010. okt. 1. 04:30
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hogy képzelem el?? Természetesen alattam! :-)
2010. okt. 1. 10:09
 10/19 anonim ***** válasza:
hát, pénztárcafüggő nagyon. szerintem is a sportosa-elegáns stílus a nyerő, de az egyik oszt.társam afrikai és ő laza, "bicós" cuccokat hord. és nagyon cuki bennük^^:)
2010. okt. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!