Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a színészek jól...

Szerintetek a színészek jól érzik magukat ilyen ruhában?

Figyelt kérdés

[link]

A színészek nagy része a jelenetek hetven-nyolcvan százaléka alatt ezeket az iskolai egyenruhákat viseli. Gondolom, míg a felvételt készítették, sokkal tovább voltak benne, mint amennyi a jelenetek hossza.

ŐK szeretnek ezekben a ruhákban lenni szerintetek? Vagy utálják, és örülnek, ha végre vége a forgatásnak?

2022. dec. 9. 13:57
 1/2 Metionin ***** válasza:
96%
Szerintem jelmezfüggő és emberfüggő. Nyilván egy ilyen ruha sokkal kényelmesebb, mint egy kosztümös film jelmezei de aki csak sima farmer-pólóban érzi jól magát, annak ez is kényelmetlen lesz. Másrészt aki színész, annak el kel fogadnia, hogy olykor kényelmetlen cuccban kell lenni, ez a szakmához tartozik.
2022. dec. 9. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez emberfüggő főleg. De szerintem az, amit linkeltél, az nem annyira kényelmetlen ruházat, szóval szerintem ha nem is imádja az adott színész azt az öltözetet, eltud tőle vonatkoztatni. Nyilván más a helyzet, ha pl. olyan ruhát kell viselnie egy színésznek órákig, amiből ki van kb. minden testrésze, mert sokak számára az már tényleg kényelmetlen lenne több szempontból. Viszont amit linkeltél, az nem egy problémás ruházat, szóval szerintem nem igazán kéne, hogy gondot okozzon ilyeneknek a viselete.
2022. dec. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!