Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan szerezhetnék ilyen...

Honnan szerezhetnék ilyen ruhákat?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Igazából nem rejtegetni akarom a testem vagy ilyesmi, egyszerűen ebben a stílusban érezném jól magam, és ebben tudnám elképzelni is magam.

Valaki tudja, honnan lehet beszerezni ehhez hasonlókat? Turiban próbáltam, nem jártam sokszor sikerrel.

Esetleg linkek, ha valaki talál valami hasonló ruhadarabot?

Előre is köszönöm!

2022. dec. 7. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ezek több számmal nagyobb ruhák, mint a viselője, szóval nem hiszem hogy ne lehetne találni. Amúgy alapvető ilyen gördeszkás stílus vagy valami olyasmi. Ezerféle márka van,az alapján üzleteket, új és használt ruhákat 8s lehet találni.
2022. dec. 7. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, de milyen üzletek? Márkásabb, mint H&M vagy Pull&Bear? Ott kéne szétnéznem? (Köszönöm a választ!)
2022. dec. 7. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Az egyik gatyán joy rich felirat van, van ilyen ruházat de elsőre nem találtam magyar oldalt. Amúgy azok a laza, nem túl nagy gatyák szoktak lenni turkálóban is. Gyakran be kell nézni sajnos. Billabong, vans, fundango, etnies, más nem jut eszembe ezek régen sok hasonlót gyártottak.
2022. dec. 7. 20:09
 4/7 Metionin ***** válasza:
76%
Cropp is gyárt sok ilyesmit.
2022. dec. 7. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
SHEIN
2022. dec. 7. 22:54
 6/7 HoneyBunny ***** válasza:
88%
Huuu ez az a 90-es evek gordeszkas stilus 😃 Amugy en a H&M-nel is folyton latok ilyeneket, bo nadragokat, bo cargokat noi reszlegen is mindenfele szinben, pulcsikat is es haspolokkal is tele van a webshop.
2022. dec. 11. 01:47
 7/7 Koaxk Ábel válasza:

Nem tudom aktuális e még a kérdés de mondok párat:

House, Bershka, Cropp, Pull & Bear, New Yorker

Ha meg nem szempont feltétlenül a bolt megbízható webshopok:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. júl. 25. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!