Melyik üzletben tudnék ilyet venni?
Figyelt kérdés
Pesten láttam 1-2 emberen olyan rövid szárú csizmát, ami leginkább ehhez hasonlít: [link]
Csak 3 ilyen gombszerűség van az oldalán. Biztos láttatok már ti is ilyet. Aki tudja merre lehet venni (leginkább Pesten), kérem írja meg!
Köszönöm.
2010. szept. 30. 19:02
2/7 A kérdező kommentje:
2010. szept. 30. 19:13
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem semmi. Szeretem, csak mondom.. annyi az egész, hogy azt hittem valami külön cipőboltban lehet ilyet venni.
2010. szept. 30. 19:35
5/7 anonim válasza:
jaértem bocsánat
bár lehet hogy ezekben a boltokban jobbakat lehet kapni mintha márkás lenne
6/7 anonim válasza:
én kínaiban láttam pont olyat mint a második, nekem is nagyon tetszik, kb 2-3000 Ft volt.
7/7 A kérdező kommentje:
Na hát akkor körbe nézek :) Tényleg azt hittem, hogy csak ilyen drágább kategóriájú boltokban lehet kapni. Kínaira nem is gondoltam, de elnézek oda is :)
2010. szept. 30. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!