Pasik szerintetek lehet nőies ez a bakancs?
a Dr. Martens jó minőségű bakancs, én nagyon szeretem. Viszont egyébként elegánsan öltözködöm, sokszor érzem úgy hogy nem túlzottan elegáns a martens hozzá. Egyáltalán nem vagyok rocker vagy ilyesmi.
Nektek bejön?
Egy àtlag rokkkkerbakancsot làtok a képen.
Nekem tetszik, nőn előbb nézem meg, mint bàrmi màst.
Nőként javaslom, hogy ruházz be egy platformos talpúra (Jadon vagy Sinclair pl.), persze csak ha tetszenek. Szerintem kényelmesebb is és sokkal csinosabb tud lenni elegánsabb ruhákhoz is, mint a lapos talpú változat.
#2 rokkerbakancs lol. Instagramon a fashion influencerek nagy részének van Martens bakancsa. Ugyanúgy divatcipő lett, mint pl. Vans, pedig eredetileg az is a gördeszkás szubkultúrá tagjainak készült. Magyarország picit le van maradva ilyen téren (is), de külföldön ez egy teljesen átlagos, stílustól független cipőfajtának számít.
Egy bakancs eleve nem lehet nőies! Mitől lenne az?
Csak mosolyogni tudok az ilyen trampli, búzás nőkön akik ilyet felvesznek.
6.
Igen, a pitcsák is az edzőterembe nem gyúrni járnak, hanem mutogatni magukat, a szűk edzőnadrágot is erre használják a funkciója helyett.
A gyártók is már egyre jobban elvetemült darabokat gyártanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!