Így mehetnék első randira? Sok nem látszik a ruhából de nincs más képem róla. Egy hosszú kabátot is felvennék bár nem sokat leszünk kint.
Nem tudom egyesek itt miről beszélnek, nyilván nem a világ legszebb ruhája, de nem is rossz, nekem nincs vele problémám, szerintem teljesen rendben van.
Férfiként én inkább vonzónak tartom, mint taszítónak, ahogy itt egyesek írták. 21/F
Kérdező, ennyire kell őket komolyan venni, ha már más véleménnyel vagy akkor lepontoznak, nem létezik olyan hogy saját vélemény, csak az amit a tömeg diktál. Egyik borjú követi a másikat.
Persze érvelni nem fognak hogy nekik pontosan miert nem tetszik, max csak beszolni/személyeskedni tudnak.
KB. max 13 éves kisfiú lehet a válaszolok fele akik erre recskaznak.
Ebből látszik, hogy igazam van. Magukra vették az emberek amit írtam, mert igazam van, ezért nem tudnak vele mit tenni csak lepontozni. #16 voltam.
Komoly kérdést ide nem érdemes feltenni, nem fognak úgy sem komolyan venni, mert a válaszolók értelmi szintjét ha összeadod akkor sem jön ki 100-nál több.
Elég műanyag szerelés, ami engem illet, az ilyen nőket hanyagolnám.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!