Nemsokára 30 leszek, de megtetszettek az Air Force 1 cipők. Szerintetek gáz lenne "ennyi évesen" hordani? Sok felől azt hallom, hogy azokat tizenévesek hordják.
Általában fél-elegánsan járok munkahelyre. Ing (vagy ritkábban egyszinű póló)+farmer, viszont nincs előírva, csak mondhatni társadalmi elvárás, hogy ne úgy nézzek ki, mint a tizenéves srácok (tanár vagyok).
A fentiek miatt a full fekete változatra gondoltam. A fehér is szép, de félek hamar koszos lenne. Air Jordan 1-bőlnis bejön a full fekete kiadás (van belőle alacsony, ill magas szárú változat is).
2022. dec. 2. 09:09
1/9 anonim válasza:
Tanári fizuból? Tudtam én, hogy kamu ez a tüntetés amit csinálnak.
2022. dec. 2. 12:44
2/9 A kérdező kommentje:
Hagyjad már, külföldön tanítok
2022. dec. 2. 13:30
3/9 anonim válasza:
Akkor miért MAGYAR oldalon, MAGYAR embereket kérdezel?
Honnan az anyánkból kéne tudnunk a választ, hogy nálatok mi a szokás?
2022. dec. 2. 14:01
4/9 anonim válasza:
Miért lenne ez elvárás?! Kicsit haladóbbnak kellene lenni, ha erre amúgy nincs semmiféle munkahelyi előírás. A fekete AF 1 Low pedig egy óriási nagy klasszikus cipő éppen 30 éve.
2022. dec. 2. 20:04
5/9 A kérdező kommentje:
#3 mert magyar vagyok és nem nyugati országra kell gondolni. :) De nem ez volt a kérdés, eddig 2/0 részedről, ami a választ illeti :)
2022. dec. 2. 20:40
6/9 A kérdező kommentje:
#4 ja ez igaz, de tanárként kissé máshogy kell öltöznöm, mint a diákoknak.
Sportcipőket gyerekkorom óta hordom. Legkényelmesebbek és praktikusak.
2022. dec. 2. 20:45
7/9 anonim válasza:
Én ezt nem így gondolom. Ha emberileg és szakmailag megvan a tekintélyed, akkor öltözhetsz szinte bárhogy. Nyilván bizonyos határokon belül...:D Továbbra is azt mondom, sima ügy a fekete AF.
2022. dec. 2. 21:04
8/9 anonim válasza:
Nálunk a tanárok ugyanúgy hordanak Air forcet és Superstart is. Egy jó nevű gimibe járunk, de nekünk diákoknak tetszik ha a tanárok is divatolonak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!