Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért öltözködik egy 35-40...

Miért öltözködik egy 35-40 közti nő úgy, mint egy 70 éves?

Figyelt kérdés

Van itt egy csaj az utcánkban, már egy ideje figyelem, a nem pszichopata értelemben. Nem lenne csúnya, de mindig úgy van felöltözve, mintha egy kosztümös filmben élne. Olyan mesterkélt az egész nő. Én még pasit nem láttam vele, a szüleivel él, pedig tuti közel van a negyvenhez. (mi egy alt.suliba jártunk és kb. tudom mennyi lehet)

Mindig úgy jár-kel a lakótelepen, mint valami 1800as évek beli dáma.

Van itt olyan, aki szintén így öltözködik, így él? Mire jó ez? Bottal se piszkálják meg szerencsétlent, mert max egy öreg úr veszi észre.

Sosem láttam még hétköznapi ruhában, papucsban vagy edzocipőben. Max mamis szandiban. Sosem láttam még rövidnadrágban vagy farmerban. Pólóban sem. Még a sapka is kalap.. tiszta vicc amugy. Csak vászon vagy szövet nadrágban jár és ingben vagy blúzban a 40 fokban is.

Tudom, ne foglalkozzak mással meg neki így jó, de mi abban a jó ha úgy néz ki valaki mint az üknagyanyja..?

2022. nov. 29. 21:53
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Ok, értem. Viszont lenyeges tényező, hogy mindig? Tehát telen-nyaron nappal, este, otthon, utcán?
2022. nov. 30. 10:42
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Igen, vannak ilyenek, miért?

2022. nov. 30. 10:44
 33/41 A kérdező kommentje:
ok, legyen.
2022. nov. 30. 11:04
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Az tetszik neki.. te miert abba jarsz amibe? Lehet o is ezt gondolja rolad 🤷
2022. nov. 30. 11:45
 35/41 Metionin ***** válasza:
100%

Amit leírtál, az inkább a 90-es évekbeli irodai dolgozó nő kinézete. Valamiért anno anyám is így akart engem öltöztetni általános iskolában :D

De ez a nő felnőtt, gondolom senki sem kényszeríti, ha meg ez tetszik neki, akkor így járt. Én ha ilyet látok, mindig a hitgyülisekre meg a Jehovásokra asszociálok, ők rendszerint hasonlóan néznek ki. De ez is az ő dolguk. Nekem, főleg hogy úgy nézek ki mint Morticia Addams a szabadnapján, pláne nem tisztem más ruháján ítélkezni :D

2022. nov. 30. 11:53
 36/41 anonim ***** válasza:
53%

"Na ezt elemezgetheted.."

Amit te "szabad világban élünk" jogon megtehetsz másokkal, azt más hogy merészeli megtenni veled...

Igen, sokszor tényleg jobb az őszinteség. Én őszinte voltam veled, hogy ez segít-e rávilágítani a kettős mércédre, azt csak remélni tudom, de az biztos, hogy a kosztümös nőn és a telt anyukán semmit sem segít az, hogy a hátuk mögött kibeszéled őket ("bizony már unom, hogy senkinek semmit nem lehet az arcába mondani, mert jaj szegény megsérül" – nem, itt nem ez történt).

Természetesen jogod van ítélkezni is, szabad világban élünk, magam sem állítottam soha az ellenkezőjét. Viszont nem marad el a következmény sem: rólad negatívabb kép alakul ki, mint amilyet próbálsz lefesteni azokról, akikről pletykálsz.

2022. nov. 30. 13:26
 37/41 anonim ***** válasza:
82%
Most belegondoltam magam a nő helyébe akiről a kérdést írták. Elképzeltem ahogy a szomszéd öregaszony akit látni szoktam, nem tud napok óta aludni és ezen jár az agya, hogy mit és hogy csinál a másik, ezért még egy anonim fórumra is kiír róla egy kérdést.
2022. nov. 30. 14:05
 38/41 NTBS ***** válasza:
100%
Neki ez tetszik. Kevesebb kéretlen ajánlatot kap.
2022. nov. 30. 17:26
 39/41 anonim ***** válasza:
37%

Nincs ki a négy kereke.Hibbant a nő, és kész.

Van ilyen.Ha jobban szétnézel manapság egy csomó őrültet látsz az utcán.Nem?Csak nem egyformán gyagyássak!Ennek a ruházatában nyilvanul meg,hogy elment az esze.

2022. nov. 30. 19:36
 40/41 anonim ***** válasza:
Mert a térdnél kitépett nadrág jobb? Számomra meg az tűnik nevetségesnek. Főleg most, decemberben.
2022. dec. 3. 08:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!