Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez hasonló stílus szerintet...

Ehhez hasonló stílus szerintetek nyáron jól állhat egy fiún?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. nov. 29. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:
58%

Mi van kérdező, meguntad a cosplay-es kérdéseket és most más akadt be neked?

Baromi uncsi már, hogy pár napja minden második kérdés a te szarjaidról szól. Azt veszel fel amit akarsz, csak hagyjál már minket békén a sok ismétlődő kérdéseddel.

2022. nov. 29. 14:43
 2/8 A kérdező kommentje:

Inkább neked akadt be valami. Azon akadsz ki hogy kérdést írok ki, ha jól tudom a szabályokat, akkor 30 percenként lehet írni új kérdést, tehát akkor írok kérdést amikor akarok.

A 2 képpel meg nem értem mi a bajod, ha cosplay az a bajod, ha normális akkor meg az. Küldjek neked meztelen, ruha nélküli képeket, vagy ennyire fel vagy háborodva hogy ruháról látsz képet öltözködés kategóriában?

2022. nov. 29. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
1-es, hagyd, nem ér annyit, hogy mérgelődj rajta. Szerintem a kérdező egy unatkozó tizenéves kisgyerek, akinek fogalma sincs arról mit vegyen fel. Engem inkább az zavar, hogy hiába írják le a véleményüket, ő mindenkinek is meg akar magyarázni mindent is, és nem fogadja el a véleményeket. Pl kirakott egy csomó képet feszülős ingekről, meg feszülős boka villantós nadrágokról ahol leírták, hogy nem okés. Erre most mit csinál? Kirak újabb képeket amik ugyanolyan feszülős ruhák és ugyanolyan előnytelenek, de próbálkozik tovább, hátha valaki azt mondja, hogy hú de nagyon király cuccok.
2022. nov. 29. 15:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, valamelyik kérdés alatt azt írták hogy jó, valamelyik alatt, hogy rossz. Ellentmondás van, tehát jobban meg kell vizsgálni az ügyet.
2022. nov. 29. 15:12
 5/8 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként sokat segíten, ha kiírnád, hogy hány éves vagy, úgy talán pontosabb tanácsokat tudnának adni. Számold össze, hogy hány olyan válasz van ahol pozitív dolgot írtak és hány olyan negatívat. Amelyik több, az győzött.
2022. nov. 29. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ennél a kérdésnél éppen a negatívból van a több.
2022. nov. 29. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Uncsi vagy
2022. nov. 29. 22:54
 8/8 Szabi15 válasza:
Szerintem rosszul néz ki.
2022. dec. 3. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!