Mit gondoltok erről az uniszex öltözetről, szerintetek fiún vagy lányon állna jobban?
2022. nov. 28. 06:27
1/11 anonim válasza:
Fejezd már ezeket a kérdéseket. Számtalanszor el lett mondva, hogy undorítóan gáz és csak az ilyen beöltözős szerepjátékosok kedvelik. Menj inkább egy olyan fórumra, ahol ez alap téma és ne itt tedd fel a kérdést heti szinten többször, mert nagyon unalmas már. Viseld el, hogy ez csak egy nagyon kicsi csoportnak tetszik. Az emberek nagy többsége nem tud, és nem is akar ezzel azonosulni. Mivel én irtózok az ilyenektől ezért szerintem ocsmány és gusztustalan ez a "ruha" akár fiú akár lány viseli.
2/11 A kérdező kommentje:
Ez csak egy fehér rövidgatya, fehér sál, plusz egy ujjatlan fekete dzseki. Ezen hogy lehet kiakadni, meg beöltözésnek nevezni ezt, édes istenem.
2022. nov. 28. 08:52
3/11 anonim válasza:
(egy másik hozzászóló vagyok) Mindegyik fotó beöltözős eseményeken készült, de ne zavarjon, nyugodtan hazudj magadnak egy álomvilágot.
Cosplay-rendezvényeken bárminek öltözhetsz, akár fiú vagy, akár lány. A hétköznapokban nagyon-nagyon furán fognak rád nézni ilyen szerkóban.
4/11 A kérdező kommentje:
#3, egyik képen sem látszik rendezvény. Az 1. képen a háttér egy udvarban és ott ül, 2. képnél egyáltalán nincs háttér, a 3. és 4. képen meg el van homályosítva, de azoknál is olyan mintha egy udvarban/kertben lennének, mivel növények vannak körülöttük.
2022. nov. 28. 10:06
5/11 anonim válasza:
Ne játszd már a hülyét, könyörgöm.
6/11 A kérdező kommentje:
Én ezt nem rendezvényekre akarom hordani, ezt egy nyár végi, kora őszi/tavasz végi viseletként gondoltam.
Miért néznének furcsán? Ennyire furcsa jó időben egy fehér rövidnadrág meg egy fekete dzseki?
2022. nov. 28. 10:08
7/11 A kérdező kommentje:
A sál hathat egyedül furcsának, de ez nem olyan téli sál, léteznek nyári sálak, úgynevezett dísz sálak, szoktak ilyet hordani, csak ritkábban.
2022. nov. 28. 10:09
8/11 anonim válasza:
Minek írtad ki akkor kérdést? Öltsd magadra az összes fura kombót, oszt csá. Ha meg bámulnak rád az emberek mintha a holdról jöttél volna, hidd azt, hogy biztos csak azért mert olyan jóképű vagy.
9/11 anonim válasza:
Azért a cosplay ruhákat ne kezeljük mindennapi ruhaként :D Lehet, hogy itt mindkét nemnek jól áll, de ha a való életben valaki így öltözne egyiknek sem lenne jó. Ez fotózásra, Conra tök jó, másra nem
10/11 A kérdező kommentje:
Amúgy még ha igazatok is lenne és ez tényleg cosplay, én nem azt kérdeztem, hogy hétköznapi viseletre hogy állna, nem említettem, hogy ezt viselném, ebbe járkálnék mindenhova. Csupán annyi volt a kérdés, hogy fiún vagy lányon nézne ki jobban ez a ruha. Szóval már megint veritek a dobot a nagy semmire.
2022. nov. 28. 11:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!