Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti mikor hordhattatok...

Lányok! Ti mikor hordhattatok először strandon bikini felsőt? (Úgy ertem, akin nem egyberészes volt.). Meddig kellett pucéran strandolnotok? Vagy úgy átöltözni, hogy nem takart semmi?

Figyelt kérdés

Nudista strandra kellett mennetek úgy, hogy nem szerettetek volna?

Otthon miben voltatok? Kellett pucérkodni?

2022. nov. 27. 11:02
 1/7 anonim válasza:
100%
Amikor elkezd nőni a cici, ez minden lánynál más kor, már nem szabad pucérkodni. Bugyit mindig kell hordani, mér csak a fertőzések miatt is.
2022. nov. 27. 11:14
 2/7 anonim válasza:
100%
Menj már innen, te perverz állat! Jelentsétek!
2022. nov. 27. 12:24
 3/7 A kérdező kommentje:
És ez hány éves kortól tapasztalható? 6-7 már sok, vagy előbb elkezdenek fejlődni?
2022. nov. 27. 13:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Emlékeim szerint de inkább szüleim elmondás szerint 3évesen voltam utoljára pucér.

12éves koromig voltam csak bugyiban.

Után veszekedtünk a szüleimmel és nem jártam strandra 2évig.

15évesen felvettem egy bikinit. És soha többé. De utána már nem is jártam nagyon strandra szüleimmel csak nagy közös családi nyaralásokra. Ahol nem én voltam az egyetlen toplesező lány.

Az egybefürdőruát utálom.

2022. nov. 27. 14:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én tíz évesen kihisztiztem magamnak a felsőrészt kb. a semmire mert olyan nagylányosnak tartottam :D
2022. nov. 27. 15:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak 3-4 éves koromban voltam strandon meztelen. Utána nekem mindig kétrészes fürdőruháim voltak
2022. nov. 27. 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:
4,5 éves korig meztelen,aztán olyan 12 is csak alsóban
2022. nov. 28. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!