Lányok, mint gondoltok arról ha egy férfi így öltözködik, szerintetek vonzó, elegáns?
2022. nov. 26. 17:30
1/10 anonim válasza:
Itt Magyaroszágon nem túl megnyerő szerintem ez a stílus egy lány szemében. Viszont ez egy más ország más kultúra, az ottani lányok biztosan oda meg vissza vannak ezekért.
2/10 anonim válasza:
Ha a japán történelmi drámában vagy hagyományőrző ijászversenyen így jelenik meg egy ázsiai illető, annak jól állna.
Ha Budapest utcáin a magyar Jóska divatból így öltözne, akkor maximum cosplayernek nézne ki.
3/10 anonim válasza:
nekem szemelyesen tetszik, de egyetertek az elsovel. itt mas a kultura, a divat.
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig én így szoktam öltözködni, hasonló ruhákba járok mindenhova, ez nagyon gáz?
2022. nov. 26. 19:18
5/10 anonim válasza:
Azt hinném hogy ez valami cosplay
6/10 anonim válasza:
XDD
Ha látnék ilyen ruhában egy palit valszeg megdicsernem H milyen jo kis wei wuxian cosplaye van😂😂
7/10 anonim válasza:
Amúgy szép, de elég erdekes lenne Magyarországon ilyen ruhákban lenni a hétköznapokon
8/10 A kérdező kommentje:
#6, az yiling pátriárka
2022. nov. 28. 06:18
9/10 anonim válasza:
Jah tudom xdd
Amugy most tokre kedvem tamadt ujraolvasni a konyveket
Fhuuu egy eve vettem meg a sorozatot ÉS ANNYIRA ELCSÓRULTAM!
Szóval g*ci 20.000 volt az 5 konyv osszesen jeeeeez ez mekkora lehuzas
Jooo, tudom, hogy ez nem kapcsolodik ide, de ugy éreztem, hogy muszaj leirnom😂
10/10 anonim válasza:
Ez nem férfi, hanem ázsiai manga buzerant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!