Viccesek az ilyesmi táskák?
Tudom, először a paranoia jut eszetekbe, de nem vagyok az, tudom, hogy alapjáraton a kutya le nem kakkant, de másodszor fordul elő, hogy ha ilyesmi táska van nálam (nyilván nem nagybevásárolni megyek vele) látom, hogy egyik ember a másiknak mond valamit, amit nem lehet félreérteni, mert rám néznek, a táskára, majd egymásra, volt, hogy nevettek is. Értem, hogy a táska pici, feltűnő színű, de mi téma meg nevetnivaló van rajta vajon?
Pedig sokszor pont praktikusak az ilyen táskák. Elfér benne a kulcs, a telefon, az iratok meg egy csomag zsepi.
Én 99%-ban hátizsákkal járok, mert úgyis cipelek valamit. De mondjuk egy sima városi sétára vagy egy randira mikor nem esélyes, hogy hazafelé még beugrik az ember egy liter tejért, akkor pont ez a praktikus, nem egy nagyobb cvekker.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!