Mert nem cipőreklám, ne azt nézd. Meg hogy mekkora lazák természetesek, nem utolsósorban a reklámozott terméknek köszönhetően.
2022. nov. 24. 23:55
2/14 anonim válasza:
Ez a kérdés engem is foglalkoztatott, én annyit tudtam meg a témáról, hogy a legtöbb stúdió ahol ezek a fotók készülnek annyira ügyel a tisztaságra, hogy a cipő tiltólistás, aztán valahogy ebből alakult ki az, hogy akkor már ne zokniban legyenek az emberek, az is furcsa lenne legalább ennyire. De jó lenne ha feltűnne egy szakmabeli és megtudnánk a nagy igazságot! :D
2022. nov. 25. 00:07
3/14 anonim válasza:
#2: Tisztaság, ugyan már, lefogadom, hogy a modellen kívül mindenki cipőben van.
2022. nov. 25. 00:16
4/14 anonim válasza:
Mert régen azok voltak mezítláb akik toprongyosak és szegények voltak, ma meg azok vannak mezítláb, akiknek van pénze fűteni és trópusi luxusnyaralásra menni. Tehát a szegénységgel szemben, ma már a gazdagsággal függ össze. És igen, egyszerűbb is mezítlábast fotózni, ennyivel kevesebb gondja van a stylistnak. Nem kell zoknikat vagy cipőket keresni, mert manapság azok egyébként is egyre vacakabbul néznek ki. Vagy ha a ma divatos képecskés zokni, vagy elrajzolt cipő, akkor viszont elvonja az egész plakát lényegéről a figyelmet.
2022. nov. 25. 00:19
5/14 anonim válasza:
Mert mind Újzéland-on készült, azok még a plázába is mezítláb mennek
2022. nov. 25. 04:03
6/14 anonim válasza:
Titokzokni van rajtuk, nincsenek mezítláb.
2022. nov. 25. 18:01
7/14 anonim válasza:
6.
A 6-ból melyik képen?
2022. nov. 25. 20:18
8/14 anonim válasza:
Ha csak nem cipőt reklámoznak vele, sokkal jobban mutat mezítláb lenni. Felszabadultabb, időtállóbb hatása van. Meg ha az ember a kézfejeit se takargatja akkor egy szép lábfejet minek kellene? Mindegy hogy nő vagy pasi sztem. Nyilván nőként ez még erotikusabb is mint cipőben lenni amit a férfiak értékelnek is. Sok sok oka lehet meg persze sok fotóstúdióba illik levenni a lábbelit hogy ne hordja be az ember a piszkot a szép fehér vásznakra, díszletre stb. :)
2022. dec. 1. 11:29
9/14 anonim válasza:
8.
Igen, nagyon elegáns elképzelni, hogy milyen büdös lába lehet. A kéz nincs semmibe dugva, azért nincs rajta semmi. A lábunk és a fenekünk viszont igen, ezért azokra kell még 1 réteg. Szívesen.
2022. dec. 1. 13:42
10/14 anonim válasza:
9-es nagyon okosnak gondolod magad de csak általánosítasz és megsértesz vele másokat. Gondolom ebből merítesz erőt a mindennapokba de ez sérült örömforrás sajnos :(
A lábra se azért kell valami mert büdös, de nem is az főleg ha nincs rajta semmi. Meg itt arról volt szó ha teljesen mezítláb van valaki pl mint a képeken amit kevesen néztek meg ahogy látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!