Óra szakértők! Milyen karóra ez a videón?
Figyelt kérdés
Ennek a műsornak a vendége milyen órát hord? Végig elég jól látszik, de talán 2:50-3:00 között a legjobban… Gondolom van aki ennyiből meg tudja mondani.
Nekem nagyon tetszik:
2022. nov. 23. 18:22
1/18 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megmondani, de hasonló órákat találhatsz a neten. Pl. a Pulsar-om is hasonlit rá. De akár Seiko okosóra is lehet:
3/18 anonim válasza:
Tiszta olcsóság: használtan már másfél milláért kapható.
4/18 anonim válasza:
Nekem ilyen márkájú órám van, ajánlani tudom:
5/18 anonim válasza:
4. Muszáj minden órás kérdésnél ezt a trágyát reklámoznod?
6/18 anonim válasza:
Mondj egy órás kérdést ahol reklámoztam, tuti nem tudsz
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
#5, látom nem találtál rólam kérdést, te az a tipikus beszólogató IQ nuku vagy aki minden kérdés alá beböfög valami hülyeséget.
Gondolom a kérdezőnek az a batári böszme nagy hülyén kinéző óra kellett amit mondtál másfél millióért. #ultrahasznosválasz 👏
10/18 anonim válasza:
Még a használt óra ára is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!