Kit miért zavar vagy zavarna, ha a társaságában egy nő nem viselne melltartót és észre is venné?
Adjátok meg a melltartó mentesség mellett és ellene szóló érveiteket, kérlek. És azt is, hogy férfiak vagy nők vagytok. Az életkor sem utolsó.
Szívesen hagynám szabadon a kebleimet, de úgy érzem a társadalom nem engedi.. Lehet a férfi kollégáim díjaznák, de valójában mit gondolnának? A nőket biztos megbotránkoztatná..
#29 a kérdező ezt írta: "Lehet a férfi kollégáim díjaznák"
Aha, nem mutogatni akarja :D
31-es :)
Ott van benne, hogy "lehet" díjaznák.. DE! Ettől függetlenül nem mutogatni akarom magam :D
SŐŐŐŐT, borzasztó de direkt szoktam olyan ruhákat, felsőket keresni, amit esetleg lehet melltartó nélkül hordani, mert pl dupla anyagú vagy olyan mintás.
Eddig egyet sikerült találnom, amiben nem látszik, hogy nem viselek melltartót.
És nem is sikerül olyan melltartót találnom, ami pl szivacsos.. és nem látszik át, ha áll a bimbóm.. na bumm.. A szivacsos kényelmetlen számomra. A nem szivacsosban pedig hideg időben bizony állnak azok a bimbik. :D Épp ezért olyankor sálat viselek, ami lelóg, hogy takarja.
Ergo nem akarom magam mutogatni. :D
Csak így, hogy nem takarja pl ezt az egy dolgot, kb melltartó nélkül is járhatnék..
De mondhatnám azt is, hogy Csobot Adél miatt fogalmazódott meg bennem a kérdés. :D
#35 Biztos, hogy ízlésficam, ha valaki ízlése eltér a tiedtől.
Szeretem Schönberg zenéjét, nem jutna eszembe ízlésficamnak nevezni, ha valaki nem szereti.
#35 Nem hordok melltartót, és nem tartom ízlésficamnak, ha valaki hord.
#36 Nem szeretem Schönberg zenéjét, és nem tartom ízlésficamnak, ha valaki szereti.
Ezt úgy nevezik, hogy tolerancia.
25N/L
#22 A 70-es - 90-es években sem kővel pattintottuk a tüzet.
Tegnap este az "Istenek alkonyát" láttam az operában. Több fiatal nő volt melltartó nélkül. Ők is primitív bunkók?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!