Mennyit érhet egy vintage, valódi bőr kabát? Van valami oldal ahol tudnának nekem segíteni beárazni?
Vintagos adok - veszek fb csopikba csak árulni engednek, érdeklődni nem. A legtöbb ezzel kapcsolatos csoport meg használhatatlan az inaktivitás miatt. Márka alapján sem találom a kabátot.
Kis leírás a kabátról, ha már képet nem enged csatolni az oldal :
Fekete, elől a cipzár alatt van egy csat rész, hátul a csípő részén 2 oldalt fűző van. Repülős vagy inkább motoros dzseki lehet, az ujja a normáltól jóval szélesebb és úgy keskenyedik a kézfej irányába. Az mindkét ujján van cipzár. Dupla béléses, a belső részén repülő gépmintás a bélés.
Ehhez nagyon hasonlít fazonra, kicsit tér el az enyém:
Ha esetleg innen lenne tippe valakinek árat illetően, az légyszi írja le. Köszi ha segít valaki!
S milyen állotba van?Márkája?
1-es vagyok
Jó állapotú, nem igazán van rajta hiba.
Flashlight a márkája, bár én ez alapján nem találtam még csak hasonlót sem hozzá.
Én ezt a boltot tudom ahol árulnak vintage bőrdezsekiket, ezeket 30-50 ezerért árulják. Lehet érdemes lenne valami hasonló boltot megkérdezni, hogy mennyit ér szerintük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!