Színes kendőket, hajpántot, fejpántot szoktatok hordani? Szerintem nagyon divatos!(: Munkába, suliba is?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 15:21
1/6 anonim válasza:
A nem idén barnultak körében nagyon népszerű.
2/6 anonim válasza:
Általános sulis koromban volt egy korszakom, amikor ilyeneket hordtam állandóan. :) (Az akkori "influenszerek", az Olsen ikrek hatására. Ó, azok a '90-es évek. :))
3/6 anonim válasza:
Most nem, mert a frufrus hajamhoz szerintem nem állnak jól, vagy jobban mondva nem olyan a stílusuk, hatásuk, mint amilyet szeretek magamon (sokkal hippisebb, "quirky girl"-ös, mint amilyen az én stílusom). Kendőt szoktam, de azt nem a hajamban, hanem a nyakamban.
4/6 anonim válasza:
Nem, az én stílusomhoz ezek nem passzolnának.
5/6 Metionin válasza:
Nagyon ritkán kontyhoz felveszek egy hajpántot, amit anno fellépésről "loptam" meg itthon cicafüles hajráfot ha épp útban van a hajam :D egyébként nem hordok ilyesmit a hétköznapokon, konty díszeim vannak csak, azok is főleg fellépésre, otthon nincs türelmem szarakodni vele.
6/6 anonim válasza:
Egy selyemkendő általában bármihez felvehető és elegáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!