Mit szoktatok felvenni alváshoz ha hideg van a szobába a paplan meg nem elég vastag?
Figyelt kérdés
Az új albérletemet nagyon nehéz kifűteni. A sima pizsamában és vastag paplannal fázok. Már kb 2 hete nem tudtam egy jót aludni. Meg is vagyok fázva.
22/l
2022. nov. 8. 20:23
13/19 anonim válasza:
Vastagabb paplant.
(Mindig ruha nélkül alszok)
14/19 anonim válasza:
Egy boxer. Vékony paplannal. 18 fok van éjjel.
Igaz lefekvés előtt mindig iszok 2 felest.
16/19 anonim válasza:
Én már szeptember közepétől zokniba alszok egész májusig kb, míg a tartós melegebbek ki nem jönnek (nem érzem cikinek egyáltalán, férfi vagyok). Emellett van egy bundás serpa-plédem amit a takaróra teszek, isteni finom puha és meleg lesz tőle😊 Van egy gyapjú derékaljam is lepedő helyett ezt teszem alá (ezt kb múlt hét vége óta kezdtem el már az idei hideg szezonra)
17/19 anonim válasza:
Mackonaci, zokni. Ha te igy is fazol, akkor mackonaci ala egy leggins vagy sima zokni helyett vastag zokni.
18/19 anonim válasza:
Sokszor nem is veszed észre, de alulról fázol. Próbálj a lepedő alá is tenni egy takarót, pokrócot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!