Szerintetek divatos a színes gumicsizma?
Divatos. Mostanában sokan hordják.
Szerintem nem szépek. Koncertre oké..de egy gumicsizma utcára...nekem nem jön be.
De ha neked a stílusod és testzik akk hord. :D
Géza mondja amit gondol:
Nekem tetszenek, vennék.
De nem hordhatnám, mert nem illik az egyéniségemhez.
x5F
Kinek mi... divatos... hát a többség inkább csak szörnyülködik, de ha neked jó meg tetszik, hát az a lényeg :D
Részemről fel nem venném, csak ha ki kéne mennem ásni a sárba vagy valami mg. munkát végezni. :D Oda való viselet. Nekem sem esztétikusnak, sem kényelmesnek nem tűnik, a csinostól messze áll és a pasik viszolyognak tőle, legalábbis akik a társaságomban láttak már ilyet csajon. A párducmintást viszont valami iszonyat :D
Aki a divat miatt veszi meg, az magára vessen. Én is láttam már a suliban ilyenben mászkálni csajokat, hát , érdekes volt. Utcára, munkába nem venném fel. Viszont gondoltam, hogy otthonra (hétvégi játszósnak) veszek egyet, mert minden sportcipőm beázik, s az esős időben elszaladni a boltba (úgy,hogy rálóg a farmer szára) szerintem még falun elmegy. Viszont előnye, hogy nem kell egy nap 4-szer zoknit cserélnem, mert nem folyik bele a víz.
Máshová nem tudnám elképzelni.
27 L
nekem nagyon tetszik
pont tegnap láttam egyik cipő boltban és teljesen beleszerettem, lehet, hogy meg is veszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!