Szerinted gáz a hegyesorrú csizma?
Figyelt kérdés
Van egy csizma ami tetszik, csak hegyesorrú és én nem szeretem annyira őket. Szerintetek nagyon ciki? Ilyesmire gondolok [link] 2010. szept. 28. 20:46
1/7 anonim válasza:
mér lenne ciki?:O és simán hordanám:D
2/7 anonim válasza:
mért lenen gáz? nekem mondjuk le van gömbölyetve egy kicsit de az enyám is hegyesorrú csizma.
nemgáz kicsitsem
3/7 anonim válasza:
nem gáz, az más kérdés, hogy nekem jobban tetszik a kerekebb orrú. de ha tetszik, illik a stílusodhoz, hordd!=)
4/7 A kérdező kommentje:
éppen ez az, hogy annyira nekem se tetszik, kicsit ódivatúnak tartom, de annyira jól állt. nem tudom mit csináljak :)
2010. szept. 28. 20:58
5/7 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszenek a hegyesorrúak, de semmiképpen nem "gáz". Ha téged nem zavarna, és jól áll, akkor nincs akadály.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én csak a hegyes orrúakat szeretem. Most azért, mert valaki kitalálta hogy az ciki, én nem fogok másfajtát hordani, mert nekem ez tetszik. Sőt, nekem ennél jóval hegyesebb orrú is van, mint ezen a képen.
7/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de nem gáz, ha tee szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!