Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Answearen hogy vannak a...

Answearen hogy vannak a méretezések?

Figyelt kérdés
Kabátot szeretnék rendelni de egyszer már befürödtem egy dzsekivel hogy m-es rendeltem de a kabátra s-es volt ráírva.. most akkor eggyel nagyobb méretet rendeljek? Másnál is volt ilyen?

2022. nov. 4. 07:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Answearen van több száz márka.

Mindegyiknek más a méretezése.

Befürödni nem tudsz. Ha nem jó, akkor visszaküldöd és rendelsz másik méretet. Ha regisztrálsz, akkor mindig ingyenes is, 15 ezer Ft felett.

Én egyébként megnézem, hogy mi van írva a modellhez, x cm és x méretet visel, és ahhoz hasonlítom magam.

2022. nov. 4. 08:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Az első jól írja. De ha te más méretet kaptál mint amit rendeltél, akkor szimplán hibáztak. Nem kell alapból eggyel nagyobbat rendelni, azt a méretet kéne küldeniük amit kiválasztottál.
2022. nov. 4. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Márkától függ.

Volt olyan márka, ahol XL volt a legnagyobb méret. Ott az L is kiváló volt rám. Egyébként ha XXLig van a méret, akkor XLes jó rám.

De ez alsógatya, viszont Answearról rendeltem. Olyat küldtek, ami fel volt tüntetve. Esetedben biztos rosszat küldtek véletlenül.

2022. nov. 5. 00:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Jack&jones téli kabátot néztem ami M-es méretbe van feltüntetve 190 cm-es modellen 73 cm hosszú a kabát de a képen nem tűnik olyan hosszúnak attól félek kilógnak belőle a pulcsi.. ezért gondolkozok hogy most M vagy L legyen..
2022. nov. 5. 09:29
 5/7 A kérdező kommentje:
182 cm vagyok vékony alkatú
2022. nov. 5. 09:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 182 centire simán L-es jó lenne.
2022. nov. 5. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az M-est vedd meg. A modell jóval magasabb nálad. Ha tényleg jó adatokat adtak meg, akkor tuti nem kell L-es.
2022. nov. 7. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!